Το εμβληματικό 574 της New Balance εξελίσσεται

62222-137653.jpg
A.V. Team |

Ένα από τα best-sellers παπούτσια της New Balance, το εμβληματικό 574, εξελίσσεται. Εκκινώντας από τα τέλη της δεκαετίας του ’80, από όπου και έκανε το ντεμπούτο του στην αγορά, σήμερα, το 574 Sport  θέτει το επόμενο κεφάλαιο στην sports-style κατηγορία του brand.

Σχεδιάστηκε για να γεφυρώσει το κενό, ανάμεσα στην αθλητική και Lifestyle υπόδηση και κατ ‘αυτόν τον τρόπο, συνδυάζει το ευρέως αναγνωρισμένο κλασικό αθλητικό στυλ της New Balance, με τη μοντέρνα τεχνολογία απορρόφησης κραδασμών Fresh Foam για απόλυτη άνεση. Πρόκειται για μια σύγχρονη προσέγγιση στην αντιπροσωπευτική όψη του μοντέρνου καταναλωτή.

Το 574S αποτελεί την επιτομή της δέσμευσης της New Balance για προϊόντα μοντέρνου design και αισθητικής, κατασκευασμένων από την -αντάξια της κληρονομιάς της- υψηλών προδιαγραφών δεξιοτεχνία, χρησιμοποιώντας υλικά premium ποιότητας, για το κοινό της.

Χαρακτηριστικό του 574S είναι η αθλητική, λεία επιφάνειά του. Η μεσόλα του παπουτσιού, έχει ανακατασκευαστεί, ως προς την εκδοχή του κλασσικού 574, ενώ διαθέτει παράλληλα την απορροφητική και απαλή αίσθηση του αφρού Fresh Foam. Τμηματικά, στη φτέρνα έχει τοποθετηθεί αντικραδασμικός αφρός τεχνολογίας Absorb, παρέχοντας  νέα επίπεδα άνεσης. Η γλώσσα του παπουτσιού, αποκλίνοντας από τον παραδοσιακό σχεδιασμό και η ενιαία κατασκευή «bootie construction» προσφέρουν εξατομικευμένη αίσθηση, ενώ η ελαφριά συμπαγής σόλα του, είναι αναδιαμορφωμένη με ένα μοντέρνο ανθεκτικό σχεδιασμό, που μπορεί να ανταποκριθεί σε ένα μεγάλο εύρος επιφανειών. 

Η συλλεκτική συλλογη 574S κυκλοφορεί σε ανδρικό λευκό και μαύρο, καθώς και γυναικείο σε λευκό χρώμα.

Αναζητήστε τα στα καταστήματα New Balance και σε επιλεγμένα καταστήματα.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice