Η Vanessa Paradis το νέο πρόσωπο της H&M

Aνοιξιάτικη συλλογή με άρωμα Γαλλίας

Η γαλλίδα ηθοποιός και τραγουδίστρια φορά μοναδικά κομμάτια της συλλογής Conscious, όλα μέρος μιας νέας ανοιξιάτικης συλλογής σε ρομαντικό στυλ και τροπικά σχέδια. Η ολοκληρωμένη γυναικεία σειρά θα είναι διαθέσιμη στα καταστήματα H&M παγκοσμίως καθώς και on line από τις 28/3, μαζί με τις αντίστοιχες νέες ανδρικές σειρές.

n

«Προσπαθώ όσο περισσότερο μπορώ και έχω καταφέρει να κάνω τα vintage ρούχα, σημαντικό κομμάτι της γκαρνταρόμπας μου. Λατρεύω το στιλ τους και αφού μου αρέσει να χρησιμοποιώ ξανά και ξανά τα παλιά ρούχα, η όλη αυτή κίνηση αποκτά έναν οικολογικό χαρακτήρα», δήλωσε η Vanessa.

n

Παράλληλα με το ξεκίνημα της νέας εκστρατείας θα ξεκινήσει το «H&M Consious garment collecting action», μια προσπάθεια που ενθαρρύνει την ανακύκλωση ενδυμάτων και που αποτρέπει την κατάληξη των ρούχων στις χωματερές.

Συγκεκριμένα, μέσα από αυτή τη δράση οι πελάτες θα έχουν τη δυνατότητα να φέρουν οποιαδήποτε ανεπιθύμητα ενδύματα ανεξαρτήτου μάρκας, σε επιλεγμένα καταστήματα και να λάβουν σε αντάλλαγμα για κάθε τσάντα ανακυκλώσιμου υλικού ένα κουπόνι H&M, με ανώτατο όριο τις δύο σακούλες.

n

Ωστόσο και η καλοκαιρινή συλλογή της Η&Μ αναμένεται να έχει αέρα «σταρ». Έχει ήδη ανακοινωθεί πως το πρόσωπο της καλοκαιρινής collection θα είναι η Beyonce.

n

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice