meghan-markle-1017-ss02.jpg
Photograph by Peter Lindbergh. Styled by Jessica Diehl. Vanity Fair.
Fashion

Τα 6 κομψά και αρκετά οικονομικά brands ρούχων που προτιμάει η Meghan Markle

Meghan approved!

Το "Meghan Markle effect" βρίσκεται στο ζενίθ του, καθώς οι εμφανίσεις της μελλοντικής Δούκισσας στο πλευρό του αρραβωνιαστικού της γίνονται με μεγαλύτερη συχνότητα και κάθε ένα κομμάτι του σικάτου συνόλου που φοράει ξεπουλάει μέσα σε δευτερόλεπτα. Το στιλ της Meghan ήταν μονίμως απλό, έξυπνο και διακριτικό, αλλά με γούστο. Αυτά τα στοιχεία μπορούν μόνο να τελειοποιηθούν από τη στιγμή που θα γίνει μέλος της βασιλικής οικογένειας.

Ας δούμε έξι από τις μάρκες ρούχων στις οποίες βασίζεται για μία royal γκαρνταρόμπα

J.Crew

 

 

Ακόμα και πριν τον αρραβώνα της και τη μετακόμιση στο παλάτι του Kensington, η Meghan ψώνιζε πολύ συχνά από την (αρκετά οικονομική) μάρκα J.Crew, που προσφέρει κλασικά κομμάτια για κομψές εμφανίσεις. Ανάμεσα σε άλλες διάσημες φυσιογνωμίες που δηλώνουν οπαδοί του brand είναι και η πρώην πρώτη κυρία της Αμερικής, Michelle Obama.

Mackage

 

 

Kάνει πολύ κρύο στη Βρετανία τέτοια εποχή, επομένως ένα παλτό-υπογραφή είναι το πιο απαραίτητο ρούχο. Η Meghan φαίνεται να εμπιστεύεται κυρίως το brand Mackage από τον Καναδά έχοντας φορέσει κομμάτια από τη συλλογή τους σε δύο διαφορετικές εξόδους με τον πρίγκιπα Harry.

Aritzia

 

 

Αν γυρεύεις chic επιλογές ρούχων με γήινα και ουδέτερα χρώματα, η Aritzia πρέπει να είναι μια μάρκα που έχεις στο μυαλό σου. Έχουμε δει τη Meghan να φοράει μία μαύρη ζώνη και ένα υπέροχο φόρεμα από τη συλλογή τους.  

Sarah Flint

 

 

H Meghan έχει φορέσει τόσα διαφορετικά παπούτσια από τη Sarah Flint, που της έχουν αφιερώσει δικιά της σελίδα στο site τους! Ενώ τα σχέδια είναι απλά, οι λεπτομέρειες στα print και το τακούνι κάνουν τη μάρκα να παραμένει φρέσκια και σύγχρονη.

Everlane

 

 

Όσες προσπαθούν να πετύχουν αυτό το μίνιμαλ look που φαίνεται να έχει τόσο εύκολο η Meghan, θα πρέπει να εξερευνήσουν την Everlane. Eδώ θα βρεις υπέροχες επιλογές από τζιν μέχρι backpacks και σε σχετικά προσιτές τιμές!

Line

 

 

Άλλο ένα καναδέζικο brand, από το οποίο η Meghan πήρε το λευκό παλτό με το οποίο έκανε την πρώτη της εμφάνιση μαζί με τον πρίγκιπα Harry μετά την ανακοίνωση των αρραβώνων.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice