Είσαι αμετανόητη groupie; Αυτά είναι τα σκουλαρίκια σου!

Τα κοσμήματα Groupie Love Design εμπνέονται από τους θρύλους της ροκ και θα γίνουν η νέα σου εμμονή

Θυμάσαι εκείνες τις εποχές που ήταν αδιαπραγμάτευτο γεγονός για ‘σένα το να βρίσκεσαι στα κάγκελα στη συναυλία της αγαπημένης σου μπάντας, η έστω κοντά σε αυτό, όχι μόνο για να έχεις την απαραίτητη θέα και να ζήσεις την εμπειρία του live στο maximum, αλλά και για να πιάσεις καμία πένα αν είσαι τυχερή;

Ε, λοιπόν τώρα αυτή τη νοσταλγική ανάμνηση μπορείς να την τοποθετήσεις περήφανα στην κοσμηματοθήκη σου, καθώς τα αξεσουάρ και ειδικότερα τα σκουλαρίκια Groupie Love Design, που εμπνέονται από τους θρύλους της ροκ, φρόντισαν για αυτό.

Groupie Love

Δύο οικογενειακές φίλες, η Mary Callahan και η Kylie Kennedy αποφάσισαν να μετατρέψουν το πάθος τους για τη μουσική και πιο συγκεκριμένα για την κλασσική ροκ σε δημιουργία και μάλιστα σε κάτι που ίσως για πρώτη φορά καταφέρνει, παρόλο που αντλεί την έμπνευσή του από την παραδοσιακή ροκ κουλτούρα, κάτι καλαίσθητο, σύγχρονο και ταυτόχρονα διαχρονικό.

Τα σκουλαρίκια Groupie Love Design αποτελούνται από πένες με τα εμβλήματα διαφόρων θρύλων της ροκ όπως οι Pink Floyd, οι Led Zeppelin, οι Nirvana, οι Guns n’ Roses ή ο Prince. Έχουν πολλές εκδοχές για όλα τα γούστα, με περισσότερο εντυπωσιακή τη σειρά “Chandelier”, αλλά και τη σειρά με τις μονές πένες που τις κοσμούν φτερά και χάντρες.

Groupie Love
Σκουλαρίκια Chandelier Led Zeppelin

Groupie Love
Σκουλαρίκια Chandelier Rolling Stones

Groupie Love
Σκουλαρίκια Chandelier με το Dark Side of The Moon των Pink Floyd

Παράλληλα με τα διάφορα σκουλαρίκια, τρέχει και μία σειρά από δερμάτινα chokers και βραχιόλια, εξίσου μοντέρνα και τόσο hype που μπορείς να ενσωματώσεις σίγουρα στο στυλ σου, όποιο κι αν είναι αυτό.
Groupie Love
Δερμάτινο βραχιόλι The Artist Formerly Known As Prince

Groupie Love
Σκουλαρίκια Chandelier Jimi Hendrix

Μπορείς να θαυμάσεις και να αγοράσεις τα Groupie Love Design εδώ

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice