Έκανε την έκπληξη - Στην Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου η βασίλισσα Ελισάβετ

Κάθισε δίπλα στη «σιδηρά κυρία» της Vogue Άννα Γουίντουρ

Λίγο πριν την Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου, στην επίδειξη του σχεδιαστή Ρίτσαρντ Κουίν η οποία ήταν και η τελευταία του επιδραστικού θεσμού, το πολυσυζητημένο στιγμιότυπο του σόου ήταν η παρουσία της βασίλισσας Ελισαβέτ Β’, καθώς ήταν η πρώτη φορά που παραβρέθηκε σε fashion week. 

Queen makes surprise appearance at London Fashion Week

Όπως είναι λογικό, η βασίλισσα κάθισε στις μπροστινές θέσεις δίπλα στην εκδότρια της Vogue, Άνα Γουίντουρ, φορώντας ένα κομψό σιέλ ταγέρ με μαύρα γάντια. Ακόμα και ανέκδοτο μοιράστηκε με τη Γουίντουρ, η οποία δεν έβγαλε στιγμή από πάνω της το σήμα-κατατεθέν της, που είναι τα γυαλιά ηλίου.

Η επίσκεψη της 91χρονης Ελισάβετ δεν είχε προαναγγελθεί, και για αυτό τον λόγο αιφνιδιάστηκαν αρκετοί στην επίδειξη.

Η ίδια φάνηκε να απολαμβάνει τις δημιουργίες του ανερχόμενου σχεδιαστή και στη συνέχεια του έδωσε το βραβείο «Βασίλισσα Ελισάβετ Β'», το οποίο απονέμεται κάθε χρόνο σε νέους Βρετανούς σχεδιαστές για το ταλέντο και την πρωτοτυπία της δουλειάς τους.

Η βασίλισσα δήλωσε ότι το συγκεκριμένο βραβείο ήταν μια αναγνώριση της φήμης που έχει η βρετανική βιομηχανία μόδας για την «εξαιρετική δεξιοτεχνία» της, αλλά σχεδιάστηκε και «ως φόρος τιμής σε μια βιομηχανία».  

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι αντιδράσεις στα social media ήταν πολλές.

Her Majesty has today visited London Fashion Week to present the inaugural Queen Elizabeth II Award for British Design. #LFW @londonfashionweek The Award, initiated in recognition of the role the fashion industry plays in society and diplomacy, will be a

Extraordinary moment Her Majesty takes her seat alongside Anna Wintour in her first EVER front row appearance at Fashion Week #queen #queenelizabeth #style #windsor #england #fashionweek #royalfamily #royalty #uk #imperial #diamond #jewellery #look #lond

Top Reads