Η Χάλεϊ Μπόλντουιν και η Γουίνι Χάρλοου είναι τα νέα πρόσωπα του Tommy Hilfiger

Τα Fashion Icons γίνονται Tommy Icons για τη συλλογή Φθινόπωρο 2018

Είναι και οι δύο, από τις πιο περιζήτητες εκπροσώπους της νέας γενιάς top models. Η Χάλεϊ Μπάλντουιν και Γουίνι Χάρλοου αφού κατέκτησαν τους fashion critics κι αιχμαλώτισαν τον φακό κάθε φωτογράφου για τον οποίον πόζαραν, τώρα σαγήνευσαν και τον Tommy Hilfiger.

«Ως δύο από τα πιο περιζήτητα μοντέλα στον κόσμο, η Χάλεϊ Μπόλντουιν και η Γουίνι Χάρλοου γίνονται τα iconsτου αύριο, μαγεύοντας το ακροατήριό τους με τη δυναμικότητά τους και την εσωτερική τους φλόγα. Ανοίγουν το δρόμο για την επόμενη γενιά γυναικών Tommy, προσεγγίζοντας τα πάντα με αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία. Αυτές οι κοινές αρετές και αξίες είναι ο λόγος που είμαι ενθουσιασμένος που τις καλωσορίζω στην οικογένειά μας» δήλωσε ο γνωστός σχεδιαστής για τα δύο μοντέλα που τα επέλεξε ως τις νέες Global Brand Ambassadors για τις Tommy Hilfiger γυναικείες συλλογές.

Το ντεμπούτο τους θα γίνει στη γυναικεία capsule συλλογή «Tommy Icons» για το Φθινόπωρο 2018.

winnie-harlow-tommy-icons-sweater-bts-fall-18-low-res.jpg

Χάλεϊ Μπάλντουιν: Η μπαλαρίνα που διαπρέπει στο μόντελινγκ

Το πάθος και η αφοσίωση της Χάλεϊ Μπάλντουιν αντικατοπτρίζονται στη 12χρονη πορεία της ως μπαλαρίνα πριν ξεκινήσει την καριέρα της στο modeling στην ηλικία των 16 ετών. Μέσα από την απίστευτη ενασχόληση της με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με πάνω από 11 εκατομμύρια followers μόνο στοInstagram, αποκαλύπτει στους fansτης μοναδικές, behind-the-scenes, στιγμές από τη ζωή της εντός και εκτός πασαρέλας.

Η Χάλεϊ Μπάλντουιν έχει περπατήσει όλα τα TOMMY NOW experiential runwayαπό το φθινόπωρο του 2016 και εμφανίστηκε στα εξώφυλλα των Vogue, Marie Claire, Wonderland, Elle, Harper’sBazaar, L’Officiel, και Love. Αυτή τη περίοδο συν-παρουσιάζει το «Drop the Mic» παράλληλα με το Method ManστοTBSενώ πρόσφατα παρουσίασε τα 2018 iHeart Radio Music Awards.

«Μέσω της μόδας εκφράζω την ατομικότητά μου προς τον κόσμο και τα σχέδια του TommyHilfiger είναι τέλεια στο να κάνουν τολμηρά statement», δήλωσε η Μπάλντουιν. «Μου αρέσει να κάνω το styling του κάθε outfit και να το κάνω δικό μου. Ανυπομονώ να δείξω στους οπαδούς του brand πώς έβαλα το δικό μου twist στα στυλ της capsule συλλογής Tommy Icons για το Φθινόπωρο 2018».

hayley-baldwin-tommy-icons-cardigan-bts-fall-18-low-res.jpg

Γουίνι Χάρλοου: Η ακτιβίστρια της ομορφιάς που έριξε τα κάστρα των αψεγάδιαστων προτύπων στο μόντελινγκ

Προτάθηκε ως «Μοντέλο της χρονιάς» στα Fashion Awards του 2017, η Γουίνι Χάρλοου είναι παθιασμένη με την ανάδειξη της ατομικότητας και μιας θετικής εικόνας για το σώμα, μέσω του απίστευτου reach που έχει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσής όπου επικοινωνεί με τους εκατομμύρια οπαδούς της. Είναι διακεκριμένη public speaker, με τον TEDTalk λόγο της σχετικά με την αντίληψη περί ομορφιάς να κερδίζει πάνω από ένα εκατομμύριο προβολές στο YouTube. Η Γουίνι Χάρλοου περπάτησε πρόσφατα στη πασαρέλα του Tommy Now «DRIVE» στο Μιλάνο, όπου ο Tommy Hilfiger έκανε την πρεμιέρα της συλλογής του για την Άνοιξη του 2018. Έχει εμφανιστεί στα εξώφυλλα των Elle, Glamour, Marie Claire, L’Officiel και Wonderland, καθώς και στο μουσικό βίντεο «Lemonade» της Beyoncé.

«Πάντα πίστευα στη δύναμη του να αγκαλιάζεις το ποιος είσαι και του να σπας τις συμβάσεις. Γι 'αυτό είμαι περήφανη που συνεργάζομαι με έναν απίστευτο σχεδιαστή που μοιράζεται πραγματικά αυτό το πνεύμα» δήλωσε η Γουίνι Χάρλοου. «Πάντα αγαπούσα το κλασικό αμερικανικό cool στιλ του brand και είμαι ενθουσιασμένη που μοιράζομαι τα αγαπημένα μου ρούχα με όλους τους οπαδούς του Tommy Hilfiger».

winnie-harlow-tommy-icons-blazer-bts-fall-18-low-res.jpg

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice