5 τύποι καλοκαιρινών φορεμάτων που χρειάζονται σε ένα ταξίδι

Για να είσαι jet setter

Kαλοκαιράκι! Mαζί του, έρχονται και οι σκέψεις για ταξίδια, ήλιο, βόλτες, φωτογραφίες και άλλες βόλτες. Δεν υπάρχει λοιπόν κάτι πιο χαριτωμένο, αεράτο και πρακτικό από ένα summery φορεματάκι για τις εξορμήσεις σου, είτε αυτές είναι μέχρι την Χαλκίδα για τριήμερο ή είναι πιο μακρινές κάποια πόλη του εξωτερικού. Tα καλοκαιρινά φορέματα δεν πιάνουν σχεδόν καθόλου χώρο στην βαλίτσα, είναι ελαφριά και σε κάνουν να φαίνεσαι πάντα κομψή και όμορφη με την λιγότερη προσπάθεια. Τι άλλο να ζητήσει κανείς;

Iδού λοιπόν 5 στιλ για να πάρεις μαζί σου στο επόμενο ταξίδι

1. Ένα λευκό φόρεμα

summerdress1.jpg


Μία ξεκάθαρη και ασφαλής επιλογή που θυμίζει καλοκαίρι όσο τίποτε άλλο. Φέτος μπορείς να κινηθείς σε κλασσικά μοτίβα όπως η fit-and-flare σιλουέτα που κολακεύει κάθε σωματότυπο σε συνδυασμό με φετινά trends όπως κουμπιά στο μπούστο ή τετράγωνο ντεκολτέ. Τέλειο για μία μέρα εξερεύνησης και θα αναδείξει υπέροχα το φρέσκο σου μαύρισμα.

2. Ένα φόρεμα T-Shirt

summerdress2.jpeg


Για πιο casual μέρες ή ακόμα και στο ίδιο το ταξίδι, ένα φόρεμα t-shirt είναι η πιο σοφή λύση. Απαλό στο δέρμα και τρομερά άνετο, χωρίς όμως να δείχνει πρόχειρο επάνω σου. Μπορείς να τονίσεις περισσότερο την μέση σου προσθέτοντας ένα ακόμα layer όπως μία τζην ζακέτα και να τελειοποιήσεις το look με ένα ζευγάρι λευκά αθλητικά.
 

3. Ένα χρωματιστό μάξι φόρεμα

summerdress3.jpg


Η παιχνιδιάρικη διάθεση ενός φορέματος τέτοιου στιλ θα το κάνει κομμάτι πασπαρτού που μπορεί να φορεθεί από το πρωί για βόλτα στα αξιοθέατα μέχρι το βράδυ σε ένα μπαράκι.

4. Ένα cocktail φόρεμα

summerdress4.jpg


Καλοκαίρι χωρίς ένα πάρτι ή ένα ρομαντικό δείπνο με θέα το ηλιοβασίλεμα γίνεται; Δεν γίνεται. Για αυτό καλό είναι να φέρεις μαζί σου ένα πιο καλό ρούχο για την περίσταση, το οποίο σε κάνει να νιώθεις σέξι και γεμάτη αυτοπεποίθηση. Συνδύασε με ένα υπέροχο σανδάλι και το πιο φωτεινό κραγιόν σου και μέτρα πόσες καρδιές καις.

5. Ένα μαύρο φόρεμα

summerdress5.jpg


Εντάξει, προφανώς. Καμία γκαρνταρόμπα δεν είναι ολοκληρωμένη χωρίς το little black dress! Απέφυγε να το φορέσεις την ημέρα όσο ο ήλιος καίει, αλλά προτίμησέ το για απογευματινές  σικάτες. εμφανίσεις.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice