Αν θέλεις συνεχή ενημέρωση στο φετινό fashion month, ακολούθησε αυτούς τους 10 λογαριασμούς

Τους ψάξαμε

Ακόμα και αν η μόδα δεν είναι ο τομέας που σε ενδιαφέρει περισσότερο στον κόσμο, σίγουρα έχεις προσέξει πως βρισκόμαστε στην μέση ενός ακόμα μήνα γεμάτου με νέες κολεξιόν από τους μεγαλύτερους και σπουδαιότερους οίκους, οι οποίοι παρουσιάζουν τις καινούριες τους δημιουργίες στην Νέα Υόρκη, το Μιλάνο, το Παρίσι και το Λονδίνο.

Αν θέλεις συνεχή ενημέρωση και κλεφτές ματιές του τι ακριβώς συμβαίνει πίσω από τις κάμερες, οι παρακάτω λογαριασμοί θα προσφέρουν μία τελείως διαφορετική ματιά του fashion month και θα σε κάνουν να νομίζεις πως βρίσκεσαι και εσύ εκεί.

Julia Restoin Roitfeld

She came all the way to London to tell me I dressed inappropriate... #momlife ph: @leofaria


Ποια είναι: Γαλλίδα art director, μοντέλο και η κόρη της αρθρογράφου μόδας  Carine Roitfeld.

Τι θα βρεις στο προφίλ της: Φωτογραφίες και βίντεο από την πρώτη σειρά της πασαρέλας αλλά και ιδέες στιλ απο τις προσωπικές της επιλογές. French girl chic με όλη την σημασία της λέξεως!

Julia Sarr-Jamois

Leaving it fluffy for a change


Ποια είναι: Fashion editor της βρετανικής Vogue και στιλίστας.

Τι θα βρεις στο προφίλ της: Αναδεικνύει τις λεπτομέρειες από όλα τα αγαπημένα της σύνολα καθόλη την διάρκεια του fashion month αλλά ταυτόχρονα μοιράζεται το προσωπικό της street style που μπορεί να αποτελέσει αστείρευτη πηγή έμπνευσης.

Hannah Bronfman

Yesterday on the way to @toryburch serving up my fav moody girl vibes - Wednesday Adams

Ποια είναι: Γνωστή DJ και fitness guru

Τι θα βρεις στο προφίλ της: Η Hannah θα σε ξεναγήσει στα πάρτι που πηγαίνει ως DJ, θα σου δείξει τα ρούχα που φοράει στο κάθε ένα ξεχωριστά ενώ πριν και μετά θα προσφέρει ιδέες για υγιεινές συνταγές που σου δίνουν ενέργεια.

Alexa Chung

Bratish gals. @britishgirls_magazine

Ποια είναι: Στην απαράδεκτη περίπτωση που δεν ξέρεις την Alexa Chung, σε πληροφορούμε πως είναι συγγραφέας, μοντέλο, σχεδιάστρια, αρθρογράφος και αρχισυντάκτης της βρετανικής Vogue. A και fashion icon.

Τι θα βρεις στο προφίλ της: Φωτογραφίες με vintage φιλτρα, αστείες και έξυπνες περιγραφές, στιγμιότυπα από τα πιο δημοφιλή catwalks και το αξεπέραστο στιλ της.

Olivia Palermo

Bold lips and bold accents.


Ποια είναι: Μοντέλο, σχεδιάστρια και από τις μεγαλύτερες influencers παγκοσμίως.

Τι θα βρεις στο προφίλ της: Έναν εξαιρετικά προσεγμένο λογαριασμό με το προσωπικό της στιλ και μπόλικο υλικό πίσω από τις κάμερες.

Natalie Joos

Where he at tho? ??‍♀️#reservedparking #vintage #car #creative #parking #driving #cesaramedina #whereheattho #booty #vintage #prada #romper #nataliejoos #photo @hannahbhuiya

Ποια είναι: Συγγραφέας, στιλίστας και casting director.

Τι θα βρεις στο προφίλ της: Λεπτομέρειες από όλα τα αγαπημένα της λουκ, έμπνευση για σύνολα σε ύφος vintage και χιουμοριστικές περιγραφές της κάθε φωτογραφίας.

Eva Chen

Typical conference room decor at IGNY ??‍♀️


Ποια είναι:
Fashion editor του instagram και πρώην αρχισυντάκτης του περιοδικού Lucky.

Τι θα βρεις στο προφίλ της: Η Εva Chen θεωρείται πρωτοπόρος στον χώρο της μόδας και έχει καθιερώσει την δική της πόζα (the #EvaChenPose), για φωτογραφίες των αξεσουάρ και των υποδημάτων, της οποίας η λήψη γίνεται στο πίσω κάθισμα ενός ταξί. Στον λογαριασμό της θα βρεις φοβερά ρούχα και συμβουλές ταξιδιού.

Derek Blasberg

Comb on over, baby @kaiagerber

Ποιος είναι: Συγγραφέας και editor.

Τι θα βρεις στο προφίλ του: Ο Derek έχει μία αδυναμία στα πάρτι και είναι κολλητός με όλα τα μεγάλα ονόματα της μόδας, από την Karlie Kloss και την Kendall Jenner μέχρι την Rihanna και την Victoria Beckham.

Poppy Delevingne

50 wonderful years of you @ralphlauren #RL50 ?


Ποια είναι: Μοντέλο και designer.

Τι θα βρεις στο προφίλ της: Η μεγαλύτερη αδερφή της Cara Delevingne έχει μόνιμη πρόσκληση στα πιο πολυσυζητημένα πάρτι και κάνει παρέα με τα πιο διάσημα μοντέλα. Θα την δεις να κάνει σπάνιες εμφανίσεις και στην πασαρέλα.

Aimee Song

Peace out ✌?NEW YORK. Heading back to the work week like... ❤️ photo by @byoliren

Ποια είναι: Συγγραφέας και blogger.

Τι θα βρεις στο προφίλ της: Η Aimee είναι καλεσμένη σε όλα τα shows των εβδομάδων μόδας και μοιράζεται τα εξωπραγματικά της σύνολα που προκαλούν ζήλια και θαυμασμό, ενώ στα stories της θα βρεις υλικό από backstage και συνταγές για vegan.

André Leon Talley

The beauty Naomi!  Supernova star with yours truly!

Ποιος είναι: Fashion editor.

Tι θα βρεις στο προφίλ του: Έχει κάνει παρέα με τον Warhol και την Wintour, οι γνώμες του είναι ισχυρές και συνήθως απόλυτες, τον προσέχεις αμέσως και η ματιά του είναι από τις πιο εναλλακτικές στον χώρο της μόδας.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice