Η φθινοπωρινή συλλογή της Chanel είναι καλύτερη και από παραμύθι

Έτοιμη να χαθείς στο δάσος;

Ένα παραμυθένιο δάσος ξαφνικά φύτρωσε στο εσωτερικό του Grand Palais, περικυκλωμένο από έναν γαλανό ουρανό και έναν ήπιο ήλιο, γυμνά φθινοπωρινά δέντρα και ένα χαλί από ξερά φύλα.

Μέσα σε αυτό το πανέμορφο ντεκόρ της Chanel για την φθινοπωρινή κολεξιόν βρήκαμε μία παλέτα εποχιακών χρωμάτων όπως βαθιά κόκκινα και πορτοκαλί, κεραμιδί και γκρίζα που ήρθαν να συμπληρώσουν τέλεια το κλασικό ασπρόμαυρο σήμα κατατεθέν του οίκου. Και φυσικά μέσα σε όλα αυτά εξακολουθούν να ξεχωρίζουν οι μελετημένες λεπτομέρειες όπως τα χρυσά κουμπιά, σμιλευμένα με φύλλα και τα εντυπωσιακά περιδέραια ή τα μεγάλα σκουλαρίκια στολισμένα με ημιπολύτιμες πέτρες.

Το καρό προφανώς και δεν λείπει και δίνει τις κατάλληλες φωτεινές πινελιές σε έναν βαμβακερό καμβά από «χουχουλιάρικα» πλεκτά, κοτλέ και βελούδινα σύνολα. Μπότες μέχρι το γόνατο, μποτάκια και  δερμάτινα σκαρπίνια, ροζ δερμάτινα γάντια, ψεύτικες γούνες επιστρωμένες με φτερά και τεράστια πολύχρωμα κασκόλ αγκαλιάζουν τη σιλουέτα της Chanel γυναίκας και έτσι δεν κρυώνει, με στιλ!

«Chanel. Είναι η ίδια η ζωή. Ρούχα που έχουν τη δυνατότητα να ζωντανέψουν» προσθέτει ο Karl Lagerfeld.

Ας δούμε! 

70_look.jpg

10_look.jpg

03_look.jpg

11_look.jpg

25_look.jpg

18_look.jpg

49_look.jpg

66_look.jpg

73_look.jpg

81_look.jpg

26_look.jpg

59_look.jpg

fw_2018-19_rtw-decor_pictures_by_olivier_saillant_2.jpg

fw_2018-19_rtw-decor_pictures_by_olivier_saillant_7.jpg

fw_2018_19_rtw_finale_picture_by_olivier_saillant_005.jpg

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice