Όλοι οι τρόποι για να ανανεώσεις τη χειμωνιάτικη γκαρνταρόμπα σου πριν τις γιορτές

Ένα μοντέρνο twist στα κλασικά κομμάτια με την βοήθεια του Tommy Hilfiger

O Δεκέμβρης είναι σίγουρα ο πιο στολισμένος και μάλλον ο πιο κοινωνικός μήνας του χρόνου, έτσι ώστε να υποδεχτούμε τον καινούριο με την καλύτερη των διαθέσεων και περιτριγυρισμένες από αγαπημένα πρόσωπα (και μπισκότα με τζίντζερ).  Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα το πρόγραμμά σου να έχει ήδη γεμίσει με καλέσματα, πάρτι και εκδρομές και στο κεφάλι σου να περνούν δεκάδες ιδέες και συνδυασμοί για τα κατάλληλα outfits.
Το καταλαβαίνουμε πως χρειάζεσαι βοήθεια για να είσαι ο πιο όμορφος εαυτός σου, χωρίς όμως να ξεπαγιάσεις από το κρύο και έχουμε να σου προτείνουμε την χειμωνιάτικη συλλογή του Tommy Hilfiger. Ολόκληρη.

fa18_wsw_del1_oxford_380_f2_300_39l.jpg

Σκέψου τα κλασικά κομμάτια της σεζόν όπως τις μπλούζες Oxford και τα puffer jackets και φαντάσου πως θα ήταν επανασχεδιασμένα σε oversized σιλουέτες με στρατιωτικές επιρροές για εμφανίσεις κομψές αλλά και απίστευτα άνετες ταυτόχρονα. Η χρωματική παλέτα είναι άκρως ταιριαστή με την γιορτινή διάθεση της εποχής με ζεστούς γήινους τόνους, glen check prints και κόκκινες, μπλε και λευκές γραμμές ενώ θα μπορέσεις να βρεις άπειρες επιλογές για συνδυασμούς που θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη από την μία περίσταση στην άλλη.

Πιο συγκεκριμένα;

Το hooded πράσινο parka έχει επανασχεδιαστεί με oversized τσέπες που προσθέτουν τσαχπινιά και ιδιαιτερότητα, με ζεστό teddy lining στο εσωτερικό και με ένα ribbon tie στο πίσω μέρος για μια πιο θηλυκή νότα, ενώ το κίτρινο hooded puffer jacket λανσάρεται με τσέπες με φερμουάρ και λάστιχο στη μέση.

th_fall2018_womenswear_campaign_theparka_01.jpg

Το ασημένιο puffer τζάκετ κυριαρχεί στα γιορτινά looks και υπόσχεται να τραβήξει τα βλέματα προσδίδοντας μια λαμπερά γιορτινή αλλά και cool διάθεση που αστράφτει! Η λευκή oxford oversized μπλούζα με το χαρακτηριστικό crest λογότυπο και ασημένιες λεπτομέρειες ισορροπεί το χαλαρό στιλ που ταξιδεύει το μυαλό μας σε  χειμερινές βουνίσιες διακοπές και σαλέ με τζάκια, ενώ η χαλαρή γκρι φόρμα με τις μεταλλικές λεπτομέρειες θα δώσει σίγουρα στο στιλ σου την ανανεωμένη διάθεση που αναζητάς.

wsw_na_giii_del_2_fw18_300_swop.jpg

Έτοιμη για τις γιορτές λοιπόν!

fw18_wsw_apac_03.jpg

Τη γυναικεία συλλογή Tommy Hilfiger Sportswear μπορείς να βρεις στα καταστήματα Tommy Hilfiger και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης (tommy.com)

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice