christin-hume-309876-unsplash.jpg
© Christin Hume on Unsplash
Fashion

5 ελληνικά e-shop για να ψωνίσεις χριστουγεννιάτικα δώρα online

Τρέχεις και δεν φτάνεις την περίοδο των γιορτών ή δεν μπορείς τη βαβούρα των καταστημάτων εκείνες τις μέρες; Σου λύνουμε τα χέρια!

Τρέχεις και δεν φτάνεις την περίοδο των γιορτών ή δεν μπορείς τη βαβούρα των καταστημάτων εκείνες τις μέρες, έτσι ώστε να μπορέσεις να διαλέξεις με ηρεμία δώρα για τους αγαπημένους σου; Σου λύνουμε τα χέρια! Σου προτείνουμε 5 ελληνικά διαδικτυακά καταστήματα για να προσφέρεις και φέτος χαρά στα πρόσωπα που αγαπάς, δαπανώντας ελάχιστο χρόνο και κυρίως χωρίς καθόλου κόπο.

1. curious street

curious street
Sustainable fashion επιλογές στο site του curious street.

Τo ηλεκτρονικό κατάστημα curious street αναζητά ηθικά και βιώσιμα brand, καθώς η βιωσιμότητα στη βιομηχανία της μόδας είναι κάτι που απασχολεί τις δημιουργούς του. Ανάμεσα στα ανεξάρτητα label νέων και εμπνευσμένων σχεδιαστών που φιλοξενούνται στη σελίδα του curious street θα ανακαλύψετε μοναδικά και διαχρονικά δώρα για τους αγαπημένους σας, επιλέγοντας ανάμεσα σε ρούχα, παπούτσια, αξεσουάρ και εσώρουχα. Εν όψει γιορτών θα βρείτε και το «curious box», δηλαδή gift box με συνδυασμούς επιλεγμένων αξεσουάρ διαθέσιμα στο e-shop σε προνομιακή τιμή, διαλεγμένα από την ομάδα του. 


 

2. Aesthet

Aesthet
Κοσμήματα Antonia Karra από την υπέροχη συλλογή του Aesthet

Δεν είναι ένα απλό e-shop, είναι ένα online concept store με προϊόντα 40 και πλέον ταλαντούχων ελλήνων δημιουργών, επιλεγμένα με κριτήριο την ποιότητα και φυσικά την αισθητική. Αν και είναι δύσκολο να ξεχωρίσει κανείς κάποιο από τα πολλά προϊόντα του Aesthet, η συλλογή κοσμημάτων ελλήνων designers κερδίζει στα σημεία και εκεί μπορείτε να αναζητήσετε το δώρο που θα κάνετε αυτά τα Χριστούγεννα.


3. JamJar

JamJar
Χειροποίητες γιορτινές (και όχι μόνο) επιλογές στο jamjar

Το JamJar είναι μία μοναδική περίπτωση e-shop. Φιλοξενεί εκατοντάδες δημιουργούς από όλη την Ελλάδα και προβάλλει χιλιάδες χειροποίητους θησαυρούς των πιο ταλαντούχων χειροτεχνών. Από κοσμήματα, ρούχα και αξεσουάρ, μέχρι παιδικά, είδη σπιτιού, γάμου, βάπτισης και εποχιακά είδη... δεν υπάρχει κάτι που να αναζητάς και να μη το βρεις στο ηλεκτρονικό του κατάστημα, ενώ ταυτόχρονα θα έχεις στηρίξει έναν νέο, ανεξάρτητο δημιουργό.


4. Makeup House

Makeup House
Πάρτε στην κολλητή περισσότερο highlighter απ' όσο μπορεί να καταναλώσει

To Makeup House φρόντισε για κάτι που μας βασάνιζε καιρό. Όλα εκείνα τα προϊόντα ομορφιάς που μας γυαλίζουν όταν τα βλέπουμε στις αγαπημένες μας vlogger ή σε Instagram accounts που ακολουθούμε, αλλά δεν είναι διαθέσιμα στην Ελλάδα, τα φέρνει στην πόρτα μας με ένα κλικ. Υπάρχει καλύτερο δώρο για την κολλητή από τα καλλυντικά που επιθυμεί διακαώς; 


5. Skate Shop

Skate Shop
Για τους ασυμβίβαστους φίλους μας

Οι λάτρεις των σπορ και του street wear, του graffiti και γενικά των action sports εδώ θα βρουν προτάσεις σε σανίδες skate, αξεσουάρ graffiti, πέδιλα σκι και πατίνια με την υπογραφή κορυφαίων σχεδιαστών, σε προνομιακές τιμές και ανατρεπτικά σχέδια που χρωματίζουν και αλλάζουν προς το καλύτερο όλες τις outdoor δραστηριότητες.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice