Δεν πρέπει να αφήσουμε τα χαμηλοκάβαλα παντελόνια να επιστρέψουν στη μόδα το 2019

Δεν πρέπει να αφήσουμε τα χαμηλοκάβαλα παντελόνια να επιστρέψουν στη μόδα το 2019

Για το καλό όλων!
  • A-
  • A+

Συναγερμός! Ίσως έχεις ήδη δει σχετικά άρθρα στις fashion γωνίες του διαδικτύου να προβλέπουν την επιστροφή των low-rise jeans στις πασαρέλες και στο street style μέσα στην χρονιά που έρχεται. Αν όχι, καιρός να πανικοβληθείς!

Σύμφωνα με το The Cut, το μέλλον που απλώνεται μπροστά μας σαν ταινία τρόμου περιλαμβάνει την επικράτηση του trend σε παγκόσμιο επίπεδο μέχρι το 2020, παρά τις έντονες διαμαρτυρίες των καταναλωτών και τους συχνούς εφιάλτες που έχει προκαλέσει τέτοια είδηση.

Ίσως βέβαια εσύ να μην θεωρείς την επιστροφή του χαμηλοκάβαλου ως κάτι τόσο κακό. Ίσως έχεις όμορφες αναμνήσεις από την Πάρις Χίλτον και σχεδόν κάθε άλλη ανερχόμενη σταρ των early 00s να φέρνουν βόλτες στο Λος Άντζελες με τζην που δεν κρύβουν ούτε τα απαραίτητα και επιδεικνύουν τους γυμνασμένους κοιλιακούς τους ή/και το σκουλαρίκι στην κοιλιά . Σε εσένα έχουμε να πούμε το εξής: η νοσταλγία είναι μία ψεύτρα ξελογιάστρα και δεν πρέπει να την αφήσεις να σε παρασύρει! Το χαμηλοκάβαλο είναι ο διάβολος και σε καμία περίπτωση δεν το θέλουμε πίσω.

Για να είμαστε απολύτως ειλικρινείς, κανένα δημοφιλές στοιχείο από την μόδα της εποχής των 00s δεν αξίζει να επιστρέψει, όμως trends όπως τα μικροσκοπικά γυαλιά και η Juicy Couture φόρμα είναι αρκετά αθώα, διότι δεν μας αναγκάζουν να κυκλοφορούμε σχεδόν γυμνές από την μέση και κάτω φορώντας το λιγότερα κολακευτικό ρούχο που έχει ποτέ εφευρεθεί για την γυναίκα.

Μπορεί η Μπέλα Χαντίντ και η Κένταλ Τζένερ να φαίνονται όμορφες και σέξυ περπατώντας από το σπίτι τους μέχρι το αμάξι ενώ έχουν επιλέξει ένα χαμηλό παντελόνι για την καθημερινή τους συνάντηση με τους paparazzi, αυτό όμως δεν σημαίνει πως οι υπόλοιπες οφείλουμε να ακολουθήσουμε το παράδειγμά τους.

Κυρίως αν δεν έχουμε σκοπό να θυσιάσουμε σημαντικές συνήθειες αυτής της ζωής, όπως το να καθόμαστε άνετα σε μία καρέκλα χωρίς τον φόβο πως θα φανεί ολόκληρος ο εσωτερικός μας κόσμος από την μία στιγμή στην άλλη. Ή να τρώμε ένα ικανοποιητικό burger και να πρηστούμε με την ησυχία μας, χωρίς να το καταλάβει ολόκληρο το γραφείο πως δεν έχουμε ακόμα χωνέψει.

Επιπλέον, ποιος ο λόγος να επιτρέψουμε στα χαμηλοκάβαλα να κάνουν επανεμφάνιση, όταν τα ψηλοκάβαλα παντελόνια έχουν κατακτήσει την μόδα και τις καρδιές μας τα τελευταία χρόνια με τον vintage αέρα τους, το πόσο βολικά είναι και το πόσο κολακεύουν ένα γυναικείο κορμί; Όχι κύριοι!

Ας κάνουμε λοιπόν μία συμφωνία όλες μαζί, για να προστατέψουμε τις κοιλίτσες και τα υπόλοιπα πιασίματα από λάθη του παρελθόντος, πως δεν θα αφήσουμε αυτό το εγκληματικό trend να μας ταλαιπωρήσει για ακόμα μία φορά.

Δειτε επισης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Lily Rose Depp με το J12 της Chanel
Chanel: Από την Lily Rose Depp στην Ali MacGraw
Back to top