Το περιοδικό W τιμάει τους καλύτερους ηθοποιούς του 2018 με μία ιστορική φωτογράφιση

Από τη Νικόλ Κίντμαν στον Ράμι Μάλεκ

Το 2018, το Χόλιγουντ φαίνεται πως επιτέλους μπήκε στην εποχή της γυναίκας. Στο παρελθόν μία τέτοια δήλωση θα άκουγε σχεδόν αφελής, όμως για την πρώτη χρονιά στην ιστορία του κινηματογράφου, οι ταινίες με γυναικείους ρόλους στο επίκεντρο ήταν αρκετές και τελείως διαφορετικές η μία από την άλλη. Οι χαρακτήρες που είδαμε απομακρύνθηκαν από κλισέ του τύπου «σέξι τρόπαιο» ή «σύζυγος που πεθαίνει στο πρώτο τέταρτο» και στην θέση τους έλαμψαν περίπλοκες γυναίκες με αξιοπρόσεχτες ιστορίες σε φιλμ όπως το The Favorite, το Roma, το Birdbox μέχρι και το Mary Poppins.

Στα θετικά της χρονιάς πρέπει φυσικά να εντάξουμε την τεράστια επιτυχία ταινιών όπως το Black Panther, το Crazy Rich Asians και το BlacKkKlansman, οι οποίες έσπασαν ρεκόρ σε πωλήσεις εισιτηρίων, έχουν ήδη προταθεί για τα πιο σημαντικά βραβεία της βιομηχανίας και αποδεικνύουν περίτρανα πως το κοινό διψάει για ιστορίες που προστατεύουν την διαφορετικότητα.

Στο πλαίσιο αυτού του θριάμβου, το περιοδικό W παρουσιάζει ένα porfolio με τους ηθοποιούς που έλαμψαν την χρονιά που έφυγε, σε μία φουτουριστική φωτογράφιση από τον Tim Walker.

Φυσιογνωμίες όπως η Nicole Kidman, η Saoirse Ronan, η Amy Adams και η Margot Robbie ποζάρουν μπροστά στον φακό, μαζί με φρέσκα πρόσωπα όπως η KiKi Layne, η Elsie Fisher, η Yalitza Aparicio, και η Elizabeth Debicki. Ηθοποιοί όπως ο Michael B. Jordan, ο Timothée Chalamet, ο Willem Dafoe και ο Mahershala Ali συμμετέχουν στον εορτασμό. Ας δούμε!

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice