Η Ριάνα ετοιμάζεται να ιδρύσει δικό της οίκο μόδας

Εσύ ακόμα να το καταλάβεις;

Είναι ήδη ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της μουσικής βιομηχανίας και πλέον ο χώρος της μόδας επίσης υποκλίνεται στο ταλέντο της, μετά την δημιουργία της προσωπικής της σειράς καλλυντικών αλλά και σέξι εσωρούχων για όλους τους σωματότυπους με το όνομα  Savage x Fenty. Έχει συνεργαστεί με τους μεγαλύτερους οίκους του κόσμου, από Puma, Dior, MAC και Manolo Blahnik και όπως όλα δείχνουν η Ριάνα είναι έτοιμη για το επόμενο επιχειρηματικό της βήμα, μία luxury brand με το δικό της όνομα.

Ποικίλες πηγές ισχυρίζονται πως οι πρώτες σοβαρές συζητήσεις με την Ριάνα και την Moët Hennessy Louis Vuitton, την μεγαλύτερη επιχείρηση στην κατασκευή και διανομή επώνυμων ειδών πολυτελείας, έχουν ήδη συμβεί και η εταιρία βρίσκεται στην διαδικασία διορισμών μίας ομάδας ειδικών που θα αναλάβει την εδραίωση του οίκου. Φημολογείται επίσης πως τα ρούχα που θα σχεδιάζονται θα περιλαμβάνουν ready-to-wear συλλογές,  δερμάτινα σύνολα και αξεσουάρ.

Αν όντως η είδηση ισχύει, το 2019 φαίνεται πως θα αποτελέσει μία ΑΚΟΜΑ πιο λαμπερή χρονιά για την megastar, η οποία πληροφόρησε τους οπαδούς της πως το ένατο μουσικό άλμπουμ της θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή μέσα στους επόμενους μήνες.

Αναμένουμε λοιπόν!

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice