Στάση για καφέ ανάμεσα στα ψώνια; Βρήκαμε το πιο ωραίο μέρος!

Το νέο M&S Café ήρθε πάνω στην ώρα, με θέα τη μαγευτική Ακρόπολη!

Η διάθεση για ατέλειωτο shopping, καινούργια ρούχα και ανανέωση είναι δεδομένη κάθε άνοιξη, χωρίς καμία εξαίρεση. Ξαφνικά η περιοχή της Ερμού γεμίζει από χιλιάδες εύθυμους shoppers, οι οποίοι χαζεύουν τις βιτρίνες με λαχτάρα, δείχνουν ο ένας στον άλλον τα όμορφα, χρωματιστά ρούχα που ποθούν, δοκιμάζουν, ξαναδοκιμάζουν, κουβαλάνε σακούλες με περηφάνια, παίρνουν φωτογραφίες του νέου τους outfit στον καθρέφτη, τις στέλνουν στην μαμά τους για έγκριση, ανεβοκατεβαίνουν ορόφους και περπατούν χιλιόμετρα χωρίς καν να το καταλάβουν. Άκρως ψυχαγωγική διαδικασία, αλλά και κουραστική ταυτόχρονα.

elis0054.jpg

Κάπου εκεί λοιπόν όλοι αρχίζουμε να σκεφτόμαστε πού θα ήταν πιο ωραία για να κάνουμε μία στάση, πριν συνεχίσουμε τα ψώνια. Και επιτέλους βρήκαμε το πιο κατάλληλο μέρος!

Στον έκτο όροφο του καταστήματος Marks & Spencer (Ερμού 33-35), υπάρχει ένα υπέροχο καφέ, που μόλις άνοιξε και μας προσκαλεί να αφήσουμε για λίγο κάτω τις τσάντες μας και να απολαύσουμε λίγη χαλάρωση και ησυχία, με θέα τη μαγευτική Ακρόπολη! 
food-to-go-window-cups2.jpg

Πεντανόστιμες λιχουδιές, αλμυρά σνακ, κρύα και ζεστά ροφήματα με την υπογραφή των Marks & Spencer, είναι τα συστατικά που κάνουν το νέο M&S Café μία must στάση σε κάθε βόλτα μας στην Ερμού.

elis9901880.jpg

Ανυπομονούμε να το ανακαλύψουμε!

Το M&S Café θα το βρείτε στο κατάστημα Marks & Spencer στην Αθήνα, Ερμού 33-35, 6ος όροφος.

Ακολουθήστε τα M&S
Facebook: Marks & Spencer
Instagram: marksandspencer

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice