Τα 5 trends στις φούστες και πώς να τις συνδυάσεις

Αυτή την άνοιξη θα είσαι η πιο στιλάτη

Ήρθε η άνοιξη και ο πιο stylish τρόπος να την υποδεχτούμε είναι τα outfits με φούστες. Έτσι κι αλλιώς είναι ένα ρούχο που δείχνει ωραίο σε κάθε γυναίκα, αναδεικνύει τη θηλυκότητα και συνδυάζεται με πολλούς τρόπους.

Τζιν φούστα

Η αγαπημένη μου. Φοριέται πολύ ως casual, συνδυάζεται κυριολεκτικά με τα πάντα και σου προσδίδει έξτρα coolness. Δοκίμασέ την σε total denim ή με t-shirt και sneakers, σακάκι και γόβα, με βολάν για πιο ρομαντικό στιλ ή με σκίσιμο για ροκ ύφος.

Καρό φούστα

Αν νόμιζες ότι οι καρό φούστες είναι trend μόνο το χειμώνα, κάνεις μεγάλο λάθος. Διαχρονικό σχέδιο που αναβαθμίζει το look σου κάθε φορά και δίνει ένα πιο σοφιστικέ ύφος. Μπορείς να τη συνδυάσεις με t-shirt και τζιν μπουφάν, πουκάμισο και ankle boot, crop top και sneakers, ανάλογα με τη γραμμή και το μήκος της.

Μαύρη φούστα

Η διαχρονική. Σε συνοδεύει σε νυχτερινές εξόδους, κοινωνικές δεξιώσεις, βόλτες στο σινεμά ή στα γενέθλια μιας φίλης. Με ένα ζευγάρι sneakers δημιουργεί εύκολα ροκ casual look, κολακεύει κάθε σωματότυπο και είναι η πρώτη επιλογή στο μυαλό μας όταν ανοίγουμε τη ντουλάπα ψάχνοντας τι θα βάλουμε στο ραντεβού.

Φούστα με πιέτες

Αέρας, κίνηση, μπρίο. Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά που σου προσδίδει μια φούστα με πιέτες. Είναι ο τέλειος συνδυασμός επιτήδευσης και streetstyle. Ευτυχώς που επέστρεψε στη μόδα γιατί μπορείς να κάνεις φοβερά σύνολα με αυτήν.

Δερμάτινη φούστα

Δεν έχει σημασία αν θα είναι pencil, μίνι ή μίντι. Σημασία έχει να είναι δερμάτινη και κατά προτίμηση μαύρη, ξέρεις, γιατί είναι all time classic. Φυσικά, αν είσαι πιο τολμηρή και μπορείς να το υποστηρίξεις, υπάρχουν πολλά χρώματα που θα μπορούσες να δοκιμάσεις: κόκκινη, κίτρινη, πετρόλ, ροζ nude, κτλ.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice