celia_cov.jpg
Ming Xi
Fashion

Η Celia Kritharioti στο κόκκινο χαλί του 72ου Φεστιβάλ Καννών

Μοντέλα και διάσημες ηθοποιοί επιλέγουν δημιουργίες της ελληνίδας σχεδιάστριας

Οι δημιουργίες του οίκου Celia Kritharioti Couture πέρασαν από το κόκκινη χαλί των πάρτι και των πρεμιέρων του φετινού Φεστιβάλ Καννών

Το 72ο Φεστιβάλ Καννών ξεκίνησε την προηγούμενη εβδομάδα και, πέραν των ταινιών, όλα τα βλέμματα στράφηκαν στις εντυπωσιακές εμφανίσεις των καλεσμένων. Ανάμεσα στις δημιουργίες που πέρασαν από το κόκκινο χαλί, αλλά και που βρέθηκαν στις λίστες των πιο καλοντυμένων, συναντάμε αρκετές φορές τον οίκο Celia Kritharioti Couture.

petra_nemcova_.jpg
Petra Nemcova


Η διεθνούς πλέον φήμης ελληνίδα σχεδιάστρια έντυσε κάποια από τα μεγαλύτερα ονόματα του χώρου και κατάφερε να στρέψει πάνω τους όλα τα φλας. Η πιο εντυπωσιακή εμφάνιση που είδαμε μέχρι στιγμής μπορούμε να πούμε πως ήταν αυτή της Petra Nemcova στο πάρτι του Vanity Fair. Το γνωστό για τις sustainability επιλογές του supermodel φόρεσε μία κατακόκκινη τουαλέτα με μακριά κάπα εξολοκλήρου φτιαγμένη από οργανική μεταξωτή οργάντζα.

Το μοντέλο της Victoria’s Secret, Ming Xi, κατάφερε να γίνει πρωτοσέλιδο στο βρετανικό Harper’s Bazaar, φορώντας ένα γαλάζιο φόρεμα υψηλής ραπτικής που εδώ και μήνες είχε ζητήσει από τον οίκο να φτιαχτεί αποκλειστικά για εκείνη, ώστε να βρεθεί στην πρεμιέρα της ταινίας «Les Plus Belles Annees D'Une Vie». Παράλληλα, το μοντέλο και ηθοποιός του Bollywood, Diana Penty, αποφάσισε να τιμήσει τον Celia Kritharioti Couture όχι μία, αλλά δύο φορές στα πάρτι του Chopard, πρώτα με ένα ολόχρυσο μίνι φόρεμα με κρόσσια και ασορτί κεντημένες μπότες και στη συνέχεια με μία couture ολόσωμη μαύρη φόρμα με έναν εντυπωσιακό τεράστιο φιόγκο.

ming_xi.jpg
Ming Xi


diana_penty.jpg
Diana Penty


Το όνομα του οίκου, όμως, φέτος συσχετίστηκε και με την Vogue με δύο διαφορετικούς τρόπους. Από τη μία, η συντάκτρια της βρετανικής έκδοσης του περιοδικού, Emma Weymouth, αποφάσισε να παρευρεθεί στο πάρτι του Hôtel du Cap-Eden-Roc ντυμένη με μία στράπλες δημιουργία της Σίλιας Κριθαριώτη , η οποία αποτελούταν από μία φούστα κεντημένη αποκλειστικά με πέρλες και από μία μαύρη μακριά ουρά. Από την άλλη, το μοντέλο Patricia Contreras βρέθηκε στο exclusive party της κινεζικής Vogue, με ένα κομμάτι της συλλογής Celia Kritharioti Couture Spring Summer 2019 κεντημένο με πέτρες Swarovski. 

emma_weymouth_3.jpg
Emma Weymouth


patricia_contreras.jpg
Patricia Contreras


diana-penty.jpg
Diana Penty

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice