Θέλεις να είσαι κομψή, αλλά σκας από τη ζέστη; Ορίστε 6 tips για εσένα

Κανένας καύσωνας!

Συγκεντρώσαμε ορισμένες συμβουλές που ίσως σε βοηθήσουν να φαίνεσαι κομψή ακόμα και σε υψηλές θερμοκρασίες

Ένα από τα μεγαλύτερα μυστήρια του σύγχρονου κόσμου είναι πώς ακριβώς μερικές γυναίκες καταφέρνουν να είναι όμορφες και περιποιημένες ακόμα και όταν ο υδράργυρος φαίνεται να μισεί την ανθρωπότητα. Όσο εσύ ιδρώνεις, κοκκινίζεις, βρίζεις, ιδρώνεις ξανά, καίγεσαι, σε τσιμπάνε τα κουνούπια και πατάς και έναν αχινό, σίγουρα κάποια στιγμή θα περάσει δίπλα σου κάποια κοπέλα με μαλλί στην τρίχα, υπέροχα ρούχα, λαμπερό δέρμα και αψεγάδιαστο μαύρισμα. Πάνω σε ένα ποδήλατο. Χωρίς να είναι ιδρωμένη.

Η έρευνά μας για το αν τέτοια πλάσματα ανήκουν όντως στο ανθρώπινο είδος ή είναι εξωγήινοι δεν μας οδήγησε πουθενά, επομένως είπαμε να σου δώσουμε έξι tips που μπορούν να βοηθήσουν κι εσένα να δείχνεις στιλάτη και chic ακόμα και με 35 βαθμούς. Καλή επιτυχία!

Συμβουλή πρώτη: προτίμησε τα βαμβακερά

summer1.jpg


Ή τα λινά! Υπάρχει λόγος που τα βλέπεις σχεδόν σε όλα τα ενημερωμένα lookbooks της εποχής. Επιτρέπουν στον αέρα να κυκλοφορεί κάτω από τα ρούχα και αποτελούν φυσικό ανεμιστήρα για το σώμα σου.

Συμβουλή δεύτερη: αξεσουάρ για τα μαλλιά

summer2.jpg


Κανείς δεν χρειάζεται την επιπλέον θερμότητα, επομένως ξεκίνα να συνηθίζεις τα μαλλιά σου πιασμένα σε κότσους ή αλογοουρές. Μπορείς να τα διακοσμήσεις φορώντας μία bandana και δημιουργώντας ένα πιο εντυπωσιακό χτένισμα, ή χρησιμοποιώντας φανταχτερά κοκαλάκια. Τα τεράστια hair clips είναι εξάλλου στην μόδα και μπορούν να στολίσουν έναν απλό κότσο με πολύ ωραία τρόπο.

Συμβουλή τρίτη: τα πάντα λευκά

summer3.jpg


Το total black κάνει κι αυτό διακοπές και άφησε στη θέση του τις λευκές εμφανίσεις που όχι μόνο σε κάνουν να φαίνεσαι άκρως καλοκαιρινή αλλά απωθούν τη ζέστη αντί να την απορροφούν.

Συμβουλή τέταρτη: παράτησε τα σακίδια και τις μεγάλες τσάντες

summer4.jpg


Κανένας δεν θέλει ιδρωμένη πλάτη από ένα σακίδιο που κολλάει στο σώμα! Προτίμησε τις μικρές τσάντες χιαστί που αφήνουν τα χέρια σου ελεύθερα και δεν προκαλούν επιπλέον θερμότητα.

Συμβουλή πέμπτη: ελάττωσε το μακιγιάζ

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham) on


Εκτός και αν σου αρέσει να αισθάνεσαι ότι το πρόσωπό σου θα λιώσει σαν κέρινο κάτω από το φως του ήλιου. Άσε για λίγο στην άκρη τα βαριά foundation και τις σκούρες σκιές ματιών και προσπάθησε κάτι πιο natural.

Συμβουλή έκτη: επέλεξε τα σωστά κοσμήματα

summer5.jpg


Τα κολιέ, τα βραχιόλια και τα δαχτυλίδια συνήθως δεν αξίζουν τον κόπο όταν οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν επικίνδυνα. Οι αλυσίδες κολλάνε στο δέρμα σου, τα πιο βαριά κολιέ παγιδεύουν το ύφασμα της μπλούζας σου, τα μέταλλα θερμαίνονται πολύ εύκολα και τα βραχιόλια καλύπτουν τους καρπούς σου, οι οποίοι ιδρώνουν γρήγορα. Με άλλα λόγια, ήρθε η εποχή για σκουλαρίκια.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice