girl-with-coffee.jpg
© SofieZborilova
Fashion

Πες μου τι καφέ πίνεις, να σου πω τι ρούχα φοράς

Τι μαρτυρά ο εσπρέσο σου για την γκαρνταρόμπα σου;

Τι μαρτυρά ο καφές που παραγγέλνεις για το στυλ ρούχων που επιλέγεις να έχεις στην ντουλάπα σου;

Το μεγαλύτερο μέρος της ανθρωπότητας μπορούμε να υποθέσουμε ότι ανάμεσα στα πρώτα πράγματα που κάνει κάθε πρωί είναι το να ντυθεί και το να πιει καφέ. Και όσο κι αν η επιλογή της καφεΐνης που βάζουμε στον οργανισμό μας και τα ρούχα που φοράμε μοιάζουν σαν δύο εντελώς άσχετα μεταξύ τους πράγματα, στην πραγματικότητα το αν θα πιεις καπουτσίνο ή εσπρέσο, μπορεί να μαρτυρήσει σε μεγάλο βαθμό το αν θα σε δούμε να κυκλοφορείς στους δρόμους με πουκάμισο και σακάκι ή με φλοράλ φόρεμα.

Τι μας λέει, λοιπόν, η δική σου παραγγελία καφέ για τα ρούχα μέσα στη ντουλάπα σου;

Σκέτος
Είσαι ο ορισμός του μίνιμαλ. Σου αρέσουν τα απλά πράγματα, χωρίς φλυαρίες, και γι΄ αυτό το μεγαλύτερο μέρος της ντουλάπας σου αποτελείται από ουδέτερα χρώματα, ενώ ο αγαπημένος σου χρωματικός συνδυασμός είναι το άσπρο με το μαύρο.



Λάτε
Θέλεις να δείχνεις σικάτη, αλλά την ίδια στιγμή θέλεις να νιώθεις και άνετα. Δεν αποχωρίζεσαι τα φαρδιά πουκάμισα και πουλόβερ σου (ανάλογα την εποχή) και το τζιν σου παντελόνι.



Εσπρέσο
Προσέχεις κάθε λεπτομέρεια είτε αυτή έχει να κάνει με ιδιαιτερότητες πάνω στα ρούχα, είτε με την επιλογή ιδιαίτερων κοσμημάτων και αξεσουάρ. Μπορείς να συνδυάσεις τα πιο απίστευτα πράγματα με στυλ, ενώ πάντα σε προσέχουν όπου κι αν βρίσκεσαι.



Με πάγο
Ακολουθείς με ευλαβική προσήλωση κάθε νέα τάση της μόδας, που συναντάται στα μεγάλα περιοδικά και τις διεθνείς πασαρέλες, ενώ δεν βρίσκεις τίποτα πιο βαρετό και περιττό από ότι basic και κλασικά κομμάτια, όπως το λευκό πουκάμισο.



Καπουτσίνο
Το στυλ σου είναι κλασικό και διαχρονικό, ενώ είσαι πάντα στην τρίχα. Κάποια από τα αγαπημένα σου κομμάτια είναι το λευκό σου πουκάμισο, οι μαύρες γόβες σου, το καμηλό παλτό σου και τα μεγάλα μαύρα γυαλιά σου.



Λάτε με σχέδια στον αφρό
Είσαι καλλιτεχνική φύση, ενώ φροντίζεις τα πάντα πάνω σου να είναι instagrammable. Μάλιστα, το τελευταίο στοιχείο είναι και ο λόγος που επιλέγεις και τον συγκεκριμένο καφέ, ώστε να ταιριάζει τέλεια στις φωτογραφίες με τα αξεσουάρ σου. 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice