off-white-co-virgil-abloh-black-womens-jitney-28-cash-inside-bag.jpeg
Courtesy of Off-White
Fashion

H πανάκριβη τσάντα που σε προκαλεί να γίνεις ληστής

Σήμερα στην κατηγορία «τα περίεργα της μόδας»

Οι νέες τσάντες του οίκου Off-White περιέχουν πραγματικές οδηγίες για το πώς μπορείς να την ανοίξεις

Οι περισσότεροι από εμάς έχουμε μονίμως μία ανασφάλεια ότι κάποιος θα μας κλέψει την τσάντα και έτσι φροντίζουμε να μην την χάνουμε από τα μάτια μας και να προσέχουμε το εσωτερικό της όπου και αν βρισκόμαστε. Σωστά; Σύμφωνα με την καινούρια κολεξιόν της μάρκας Off-White, λάθος!


Οι υπέροχοι designers του brand λοιπόν μας προκαλούν να δώσουμε 1.300 δολάρια για την αγορά μίας τσάντας τους, να την γεμίσουμε με χαρτονομίσματα και στην συνέχεια να προκαλέσουμε τους υπόλοιπους γύρω μας να την ανοίξουν!  Σε περίπτωση λοιπόν που δεν είχες τι να κάνεις στις διακοπές σου, να ένα δημιουργικό project.

Οι νέες δημιουργίες του οίκου λοιπόν, περιέχουν μία γενναιόδωρη δόση σαρκασμού, έχοντας σχεδιασμένες τις λέξεις «logo» και «cash inside» στο μπροστινό μέρος της τσάντας, μαζί με πραγματικές οδηγίες για το πώς μπορείς να την ανοίξεις.


Ναι, υπάρχουν πολλές ερωτήσεις. Καταρχάς, ποιος κουβαλάει πάνω του χρήματα; Οι περισσότερες γυναικείες τσάντες έχουν μέσα τους παλιές αποδείξεις, χαρτάκια από καραμέλες και γύρω στα 10 διαφορετικά κραγιόν. Ίσως ένα μπουκάλι νερό και ένα στιλό που δεν γράφει πια. Αυτά.

 

Μήπως αυτή η τσάντα είναι φάρσα που μας έχουν στήσει οι ωραίοι και πλούσιοι αυτού του κόσμου; Ίσως ο υπεύθυνος σχεδιαστής για αυτό το κατασκεύασμα Virgil Abloh αποφάσισε να γελάσει με την βιομηχανία της μόδας, βγάζοντας χρήματα ταυτόχρονα.

 

 

Όπως και να έχει, μπορούμε να είμαστε σίγουροι πως οι νέες τσάντες Off-White θα κυριαρχήσουν στην street style σκηνή με το που μπει ο Σεπτέμβρης και ξεκινήσουν οι εβδομάδες μόδας.

 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice