@bruneljohnson / Unsplash
@bruneljohnson / Unsplash
Fashion

Αυτή είναι η νέα γενιά supermodels

Gigi, Kendall έχετε ανταγωνισμό!

Αυτή είναι η ανερχόμενη γενιά supermodels που έχει αρχίσει να κατακτά τις πασαρέλες

Αν χαζέψατε τις φωτογραφίες από τις πασαρέλες για τη σεζόν SS 2019 έχετε σίγουρα αναγνωρίσει τα μοντέλα με τα οποία ασχολούνται αυτή τη στιγμή τα μίντια παγκοσμιώς. Gigi και Bella Hadid, Kendall Jenner, Kaia Gerber, για ονομάσουμε μερικές, είναι σήμερα από τα πιο επιδραστικά πρόσωπα στον κόσμο της μόδας. Αυτός ο κόσμος ωστόσο, είναι ενάς χώρος με σκληρό ανταγωνισμό.

Ακριβώς για αυτό μία ανερχόμενη γενιά supermodels έχει αρχίσει να κατακτά τις πασαρέλες και «απηλεί» να εκτοπίσει εκείνες που κρατούν τα σκήπτρα. Ποιες είναι οι γυναικές αυτές που θα μας απασχολήσουν πολύ στο άμεσο μέλλον;  

Kerolyn Soares

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

?~~

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη KEROLYN✨ (@iamkerolyn) στις

 

Γνωστή μόνο με το μικρό της, η 24χρονη Kerolyn κατάγεται από τη Βραζιλία και έχει ήδη περπατήσει στα catwalks των Fendi, Alexander McQueen, Acne και Alberta Ferreti. Έχει κάνει επίσης καμπάνιες για την Prada και τη Chanel.

Alannah Walton

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lani (@alannahwalton) στις

 

H 19χρονη Alannah με την αθλητική φιγούρα έχει αναδείξει ρούχα των Victoria’s Secret και Tom Ford, ενώ πρόσφατα περπάτησε στην επείδηξη του Brandon Maxwell NYFW.

Mona Tougaard

 

Η «Μόνα Λίζα» της πασαρέλας είναι μόλις 17 χρονών και έχει ήδη σαρώσει. Τις τελευταίες τρεις βδομάδες έχει περπατήσει για τους Prada, Burberry, JW Anderson και Victoria Beckham, ενώ έχει κάνει και καμπάνιες για τη σεζόν autumn/winter 19 για οίκους όπως οι Chanel, Max Mara και Prada.

Natalia Montero 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

?‍♀️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Natalia Montero (@nataliamontero07) στις

 

H Κολομβιανή Natalia είναι 21 ετών και έκανε το ντεμπούτο της τον περασμένο Φλεβάρη με την Balenciaga. Έκτοτε έχει συμμετάσχει σε επιδείξεις για των Prada, Chloé και Calvin Klein. Για τη σεζόν SS20, είδαμε την Montero στις πασαρέλες των Jil Sander, Helmut Lang, Prada και Jason Wu.

Ugbad

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Neon all summer✨

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ugbad? (@iamugbad) στις

 

H 18χρονη Ugbad είχε την ευκαιρία να κάνει την παρθενική της εμφάνιση στις πασαρέλες περπατώντας δίπλα στο είδωλό της Naomi Campell στο σόου Pierpaolo Piccioli’s Valentino Spring 2019, ενώ έχει βρεθεί επίσης στα catwalks των Burberry, Fendi, Lanvin, Simon Rocha και Michael Kors.

Deirdre Fírinne

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Always having fun with @maike.inga :) Lunch in between castings❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Deirdre Fírinne (@deirdrefirinne) στις

 

Το αντίπαλο δέος της Gigi Hadid είναι 20 ετών και κατάγεται από την Ολλανδία. Μέσα σε μόλις λίγους μήνες, η Fírinne έχει διαγράψει μία λαμπρή πορεία φορώντας ρούχα των Jason Wu, Anna Sui, Tom Ford, Vera Wang, Oscar de la Renta, Ports 1961, Burberry, Alberta Ferreti και Max Mara.

Emily Godwin

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

thank you to @models1 @thehairbros for my new haircut ❤️ ❤️ didn’t even need to be able to see out of my left eye anyways

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emily Godwin (@emilygodwn) στις

 

Φρέσκια στο χώρο της μόδας η Emily με ύψος 1,77 άνοιξε το show του Ports 1961’s SS20 στην εβδομάδα μόδας του Λονδίνου και έπειτα περπάτησε για τους Victoria Beckham, Burberry και Fendi.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice