Ψάχνεις να αγοράσεις το νυφικό των ονείρων σου από τον Demetrios;

Βρες για λίγες μόνο ημέρες υπέροχα σχέδια σε μοναδικές τιμές

Ο Demetrios σε φέρνει ακόμα πιο κοντά στο νυφικό των ονείρων σου με εκπτώσεις που φτάνουν το -70%, για τις ημέρες 29/10/19 εως 9/11/19.

Ο Demetrios σχεδιάζει τα πιο παραμυθένια νυφικά που έχεις δει. Αλλά αυτό το ξέρεις ήδη. Πολυτέλεια, φινέτσα και αισθησιασμός μπερδεύονται με γαλλικές δαντέλες, επενδύονται με μετάξι, πασπαλίζονται με χρυσόσκονη και αναδεικνύουν την πιο κομψά θηλυκή εκδοχή της bride-to-be! Ο Demetrios ξέρει να διαβάζει τις γυναίκες και αυτό φαίνεται στο σχέδιο, στη ραφή και στα υφάσματα του κάθε φορέματος. Είναι άλλωστε ένας σχεδιαστής που έχει δημιουργήσει το δικό του «success story» στην ιστορία του bridal fashion. Κι αυτό το ξέρεις όμως.

822836-360.jpg

Αυτό που ίσως δεν ξέρεις, είναι ότι μπορείς να αποκτήσεις το νυφικό που ονειρεύεσαι σε μοναδική τιμή που φτάνει το -70%. Από τις 29 Οκτωβρίου 2019 έως τις 9 Νοεμβρίου 2019, μπορείς να κλείσεις ραντεβού σε ένα από τα καταστήματα Demetrios (Αθήνα, Γλυφάδα, Πειραιά, Θεσσαλονίκη) και να επωφεληθείς από τα sample sale νυφικών και βραδινών φορεμάτων που φτάνουν το -70%.

Ο Demetrios σχεδιάζει μεγάλη ποικιλία νυφικών, τα οποία βρίσκονται στην αιχμή της μόδας και αρμόζει σε κάθε νύφη. Απευθύνεται σε νύφες που ονειρεύονται κάτι ξεχωριστό, ενώ τους χαρίζει λάμψη και κομψότητα για την μοναδική στιγμή του γάμου τους. Εσύ θα χάσεις την ευκαιρία να βρεις το δικό σου ιδανικό νυφικό;

www.demetrios.gr

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice