marcus-wallis-ujfqmbcrfnm-unsplash_1.jpg
© Marcus Wallis
Fashion

Τι λένε τα παπούτσια σου για την προσωπικότητά σου;

Φοράς μπαλαρίνες και κάνεις τα πάντα στα παρασκήνια ή mules και είσαι το κέντρο της προσοχής;

Η στιλίστρια του Χόλυγουντ Kathy Kelada μας μαρτυρά τι σημαίνουν τα αγαπημένα μας παπούτσια για τον χαρακτήρα μας

Προφανώς οι περισσότερες από εμάς δεν φοράμε μόνο τακούνια ή μόνο μπαλαρίνες. Όλες, όμως, έχουμε ένα είδος παπουτσιών που μας κάνει να νιώθουμε ο εαυτός μας και μας γεμίζει αυτοπεποίθηση όταν το φοράμε. Παράλληλα, η αγαπημένη μας επιλογή μαρτυρά πράγματα για την προσωπικότητά μας και για την στάση μας απέναντι στη ζωή γενικότερα.

Τι σημαίνουν τα δικά σου αγαπημένα παπούτσια για εσένα; Η Aubrey Almanza της ιστοσελίδας Reader’s Digest και η στιλίστρια του Χόλυγουντ Kathy Kelada μας βοηθάνε να ανακαλύψουμε την απάντηση.

Ψηλοτάκουνες μπότες
Είσαι το άτομο που εν μέσω κρίσης θα πάρει τον έλεγχο της κατάστασης. Έχεις καλά αντανακλαστικά και παίρνεις ξεκάθαρες και λογικές αποφάσεις. Έχεις τρομερή αυτοπεποίθηση, με αποτέλεσμα οι άνθρωποι γύρω σου να νιώθουν ασφάλεια. Σου αρέσει να είσαι το κέντρο της προσοχής και είσαι τρομερά δυναμική.

 


Κλασικά αθλητικά
Σου αρέσουν οι δοκιμασίες, παίρνεις τις πρωτοχρονιάτικες αποφάσεις σου πολύ σοβαρά και πάντα κάνεις το κάτι παραπάνω. Έχεις πολύ αυτοπεποίθηση, είσαι στοχοπροσηλωμένη και πολύ οργανωμένη. Είσαι ο ορισμός της πολυπραγμοσύνης, φροντίζεις για τα πάντα και μοιάζεις να βρίσκεσαι παντού.

 

 

 


Τσόκαρα
Οι φίλοι σου μάλλον θα σε περιέγραφαν ως προσγειωμένη, ενώ μοιάζεις τρομερά ευτυχισμένη όταν κάνεις πεζοπορία ή απλά κοιτάς το ηλιοβασίλεμα. Είσαι ανοιχτόμυαλη και σου αρέσει η ύπαιθρος. Αγαπάς τη φύση και νιώθεις να αναζωογονείσαι σε αυτήν. Σου αρέσει να καλλιεργείς, είσαι γενναιόδωρη και έχεις θετική αύρα.

 

 

 

 


Μπαλαρίνες
Δουλεύεις τρομερά πολύ, αλλά πάντα στα παρασκήνια, ώστε να εξασφαλίσεις ότι το τελικό αποτέλεσμα θα είναι τέλειο. Είσαι τόσο ταπεινή που δεν απαιτείς καθόλου προσοχή ή αναγνώριση για τις προσπάθειες σου. Είσαι συγκεντρωμένη, πολύ μετριόφρων και γενναιόδωρη. Είσαι η γυναίκα που συνήθως καταλήγει να κάνει τα πάντα. Αυτή που κάνει την μηχανή να παίρνει μπροστά.

 

 

 

 


Εντυπωσιακές γόβες 
Μπορεί να μοιάζεις υλίστρια, αλλά είσαι τρομερά εργατική. Μέσα σου έχεις τεράστιο κίνητρο, αποφασιστικότητα και μία εκπληκτική επαγγελματική ηθική. Λες «ναι», πριν καν σου ζητήσουν κάτι. Είσαι τρομερά πρόθυμη και ανοιχτή σε κάθε ενδεχόμενο. Αγαπάς και εκτιμάς την ομορφιά και γι’ αυτό περιβάλεις τον εαυτό σου με αυτήν, είτε πρόκειται για πράγματα, ανθρώπους ή τον τρόπο ζωής σου. Δεν χρειάζεται να είναι κάτι ακριβό, απλά να είναι ευχάριστο στο μάτι. Είσαι το καλύτερο άτομο για την δημιουργία ενός αισθητικά ευχάριστου χώρου.

 

 

 

 


Τρακτεροτές μπότες
Σου αρέσει να προγραμματίζεις τα πάντα. Αντί να ζεις παρορμητικά, προτιμάς μία πιο αναλυτική προσέγγιση της ζωής και πάντα έχεις μία στρατηγική. Έτσι, είσαι πάντα προετοιμασμένη για ό,τι κι αν σου έρθει και δεν χρειάζεται να ανησυχείς για αναπάντεχα εμπόδια. Είσαι προσγειωμένη και πολύ πρακτική. Δεν κάνεις τίποτα χωρίς πλάνο και πάντα σκέφτεσαι τρία βήματα μπροστά.

 

 

 

 


Σαγιονάρες
Είσαι πολύ χαλαρή και ευχάριστη στην παρέα. Σου αρέσει να πηγαίνεις με το κύμα και να βλέπεις πού θέλει να σε βγάλει η ζωή. Αντί να υποκύπτεις σε κοινωνικές πιέσεις, προτιμάς να ακολουθείς την ευχαρίστηση και ό,τι σε κάνει να νιώθεις χαρούμενη, οτιδήποτε κι αν είναι αυτό. Είσαι έτοιμη για τα πάντα, εύκολος άνθρωπος και αντισυμβατική. Είσαι αυθόρμητη και πρόθυμη να προσαρμοστείς σε ό,τι κι αν σου συμβαίνει, ανεξάρτητά του τι είναι πρέπον, νόρμα ή αναμενόμενο για τους άλλους.

 

 

 

 


Sneakers
Ταυτίζεσαι με νεότερους από εσένα ανθρώπους, αλλά την ίδια στιγμή αισθάνεσαι άνετα όταν συνομιλείς με πολύ μεγαλύτερους. Μερικές φορές θυμίζεις μια γερασμένη ψυχή και κάποιες άλλες είσαι η ψυχή του πάρτι. Για εσένα η ηλικία δεν είναι παρά ένα νούμερο, αφού τα πας καλά με όλους. Είσαι τρομερά πολύπλευρος άνθρωπος και πολύ ανοιχτός, καθώς είσαι πρόθυμη ένα εξερευνήσεις όλες τις επιλογές και διαφορετικές ιδέες. Είσαι ενεργητική και απροσδιορίστου ηλικίας.

 

 

 

 


Πλατφόρμες
Όπως και η Kate Middleton, έτσι κι εσύ ξέρεις πάντα πώς να πλασάρεις τον εαυτό σου. Είσαι γεμάτη χάρη, σιγουριά και η παρουσία σου γίνεται πάντα αισθητή. Εκπέμπεις μία ζεστασιά και μία έλξη, που κάνει του ανθρώπους να αναζητούν τη συντροφιά σου. Είσαι πεισματάρα, έχεις μία ξεκάθαρη αίσθηση του εαυτού σου και είσαι τρομερά εξωστρεφής.

 

 

 

 


Απλά τακούνια
Είσαι το αφεντικό και το ξέρεις. Είσαι ανταγωνιστική, αποφασιστική και τρομαχτική για όσους δεν μπορούν να ακολουθήσουν τους ρυθμούς σου. Φροντίζεις για τους άλλους και είσαι αποτελεσματική και δυναμική. Πιθανώς έχεις κάποια ηγετική θέση. Όταν όλα καταρρέουν, όλοι θα στραφούν σε εσένα για να σε ρωτήσουν «Τι κάνουμε τώρα;» και εσύ θα βγεις μπροστά και θα λύσεις το πρόβλημα. Είσαι πάντα απαραίτητη αν θέλουμε να είμαστε σίγουροι ότι η δουλειά θα γίνει σωστά.

 

 

 

 


Μοκασίνια
Είσαι λεπτολόγος, τελειομανής και σταθερή. Όταν έχεις μία δουλειά να κάνει, βεβαιώνεσαι ότι θα γίνει βάσει των υψηλότερων στάνταρ. Είτε πρόκειται για τις σχέσεις σου είτε για τη δουλειά σου, τα δίνεις όλα. Είσαι υπεύθυνη και το πρόσωπο που διαχειρίζεται όλες τις λεπτομέρειες. Είσαι το αληθινό πράγμα: η πιστή φίλη και η πιστή εργαζόμενη. Με εσένα οι άνθρωποι παίρνουν ακριβώς αυτό που βλέπουν.

 

 

 

 


Mules
Λατρεύεις να αφηγείσαι μία αστεία ιστορία σε μία μεγάλη παρέα. Είσαι εκείνη που θα σηκωθεί να κάνει μία πρόποση και είσαι η τέλεια ομιλήτρια. Έχεις τρομερή αυτοπεποίθηση, είσαι πολύ κοινωνική και σου αρέσει να είσαι το κέντρο της προσοχής. Όση δημοσιότητα κι αν έχεις, ποτέ δεν είναι αρκετή.

 

 

 

 

 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice