zoni.jpg
instagram.com/namelazz
Fashion

8 προτάσεις για να φορέσεις τη ζώνη σου με στιλ

Μία ζώνη μπορεί να αλλάξει εντελώς την αίσθηση και αισθητική της εμφάνισής μας, αλλά και την δομή και τη χρήση ενός άλλου ρούχου

Η ζώνη είναι το κατάλληλο αξεσουάρ για να πειραματιστείς με την εμφάνιση και το στιλ των ρούχων σου

Αν έπρεπε να διαλέξουμε το πιο υποτιμημένο αξεσουάρ της γυναικείας ντουλάπας, τότε θα επιλέγαμε τη ζώνη. Αν και υπάρχει χρόνια στις ζωές μας (ήδη από την Εποχή του Χαλκού!), συχνά την αντιμετωπίζουμε ως ένα καθαρά χρηστικό αντικείμενο με μοναδικό σκοπό να κρατήσει στη θέση τους ρούχα που μας είναι λίγο πιο φαρδιά. Όχι, ότι αυτό είναι εσφαλμένο. Πράγματι η πρωταρχική της λειτουργία είναι αυτή, αλλά συγχρόνως αποτελεί ένα αξεσουάρ που μπορεί να αλλάξει εντελώς όχι μόνο την αίσθηση και αισθητική της εμφάνισής μας, αλλά και την δομή και τη χρήση ενός άλλου ρούχου.

Αν θέλεις, αλλά δεν ξέρεις πώς να την φορέσεις τότε το πιο απλό και ασφαλές που μπορείς να κάνεις είναι να βάλεις ένα παντελόνι και μία μπλούζα προσθέτοντας στο σύνολο και μία απλή κανονικού μεγέθους μαύρη ζώνη. Ωστόσο, αν προτιμάς να φορέσεις τη ζώνη σου πιο δημιουργικά μπορείς να δοκιμάσεις να κάνεις με αυτήν κάτι από τα παρακάτω:

Μετάτρεψε σε φόρεμα το σακάκι σου

 


Τόνισε τη μέση και τις καμπύλες σου

 

 

 


Δώσε σχήμα σε ένα φαρδύ ρούχο

 

 

 

 


Σπάσε ένα μονόχρωμο outfit

 

 

 

 


Ή υπογράμμισε ακόμα περισσότερο τη μονοχρωμία

 

 

 

 


Κλείσε το πανωφόρι σου

 

 

 

 


Κάνε την ολόσωμη φόρμα σου να μοιάζει με παντελόνι

 

 

 

 


Τελειοποίησε ένα πιο business outfit

 

 

 

 

 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice