louboutinsmain.jpg
Mytheresa x Christian Louboutin
Fashion

Τα θρυλικά Louboutins τιμούν τα χριστούγεννα με μία νέα συλλογή

Κόκκινα, ασημένια, iconic

Η Mytheresa παρουσίασε την αποκλειστική συνεργασία της με τον Christian Louboutin για μία κολεξιόν παπουτσιών

Τίποτα δεν σε βάζει σε εορταστική διάθεση πιο γρήγορα από ένα λαμπερό ντύσιμο και το αντίστοιχα λαμπερό ασορτί παπούτσι, για να νιώθεις ότι περπατάς πάνω σε γκλίτερ και σαμπάνια. Και φυσικά, δεν υπάρχει πιο πολυτελής επιλογή γοβακίων από ένα ζευγάρι σχεδιασμένο από τον Christian Louboutin. Το είδος του υποδήματος που σε κάνει να εφεύρεις μία ειδική περίσταση ακόμα και όταν δεν υπάρχει, μόνο και μόνο για να το φορέσεις (και, ας λέμε αλήθειες, να το δείξεις και στους υπόλοιπους)

louboutins1.jpg
Mytheresa x Christian Louboutin

Φέτος τον Νοέμβριο λοιπόν, η luxury online μάρκα Mytheresa παρουσίασε την αποκλειστική συνεργασία της με τον θρυλικό σχεδιαστή, γιορτάζοντας την χριστουγεννιάτικη περίοδο με οχτώ νέα ζευγάρια των αγαπημένων μας red bottoms.

louboutins2.jpg
Mytheresa x Christian Louboutin


Με πίστη στο γνωστό και άκρως θηλυκό στιλ του οίκου, τα ζευγάρια της κολεξιόν υπάρχουν σε αποχρώσεις του μαύρου, του λευκού, του ασημί και του έντονου «Loubi» κόκκινου, ενώ φυσικά το κάθε ένα από αυτά συμπληρώνεται από την glossy, κόκκινη σόλα που όλοι γνωρίζουμε.

louboutins3.jpg
Mytheresa x Christian Louboutin

Τα γοβάκια είναι διακοσμημένα με φιόγκους, ασημένιους κρυστάλλους και όμορφα δεσίματα, ενώ στην συλλογή υπάρχουν επίσης sneakers και λευκά μποτάκια, έτσι ώστε κάθε γυναίκα να βρει κάτι που αντιστοιχεί στο δικό της μοναδικό στιλ.

louboutins4.jpg
Mytheresa x Christian Louboutin


Αργεί ο Άγιος Βασίλης;

louboutinsmain.jpg
Mytheresa x Christian Louboutin

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice