tomsss20_l_g_trvllitelow_trvlliteslipon_woxfordtantropical_mnavytropical1277.jpg
Toms FW2020
Fashion

6 κομμάτια για να κλέψεις από τη ντουλάπα του αγοριού σου

Γιατί; Είναι πιο άνετα και τα oversized είναι τάση. Κάτι πιο ρομαντικό; Θα έχουν το άρωμά του και θα είναι σαν να τον έχεις όλη την ώρα πάνω σου

Τα ρούχα και τα αξεσουάρ που αξίζει να εντάξεις στα outfits σου και ή θα πάρεις από το αγόρι σου ή θα αγοράσεις από αντρικά καταστήματα.

Γιατί να κλέψεις τα ρούχα του αγοριού σου; Είναι χαλαρά και πιο άνετα –λογικά φοράει μεγαλύτερο νούμερο από εσένα-, ανάμεσά τους μπορείς να ανακαλύψεις κομμάτια που όσο κι αν ψάχνεις δεν θα τα βρεις σε γυναικεία καταστήματα ρούχων –ή καθόλου ή έστω στην γραμμή που εσύ αναζητάς-, τα oversized ρούχα είναι τάση και, αφού τα παίρνεις από εκείνον, είναι δωρεάν. Θες έναν πιο ρομαντικό λόγο; Θα έχουν το άρωμά του και θα είναι σαν να τον έχεις όλη την ώρα πάνω σου.

Άνοιξε, λοιπόν, διακριτικά την ντουλάπα του και βρες τα παρακάτω κομμάτια που ξεκάθαρα θα έπρεπε να βρίσκονται στη δική σου. Αν δεν θες να του τα στερήσεις, απλά εμπνεύσου, δες από πού τα πήρε και πήγαινε να αγοράσεις τα ίδια για τον εαυτό σου –δεν υπάρχει νόμος που απαγορεύει στις γυναίκες να αγοράζουν από αντρικά καταστήματα-.

Το σακάκι του
Σήκωσε τα μανίκια του, για να μη φαίνεται ότι σου είναι μεγάλο, και συνδύασε το με ένα στενό παντελόνι –κατά προτίμηση τζιν ή δερμάτινο-.

karl_x_olivia_palermo.jpg
Karl x Olivia Palermo

Το τζιν παντελόνι του
Τα «boyfriend» παντελόνια έχουν καταφέρει να αποτελούν συνεχόμενη τάση τα τελευταία χρόνια. Γύρισε τα μπατζάκια του, συνδύασε το με ένα ζευγάρι τακούνια και πιθανώς θα χρειαστείς μία ζώνη, για να μη σου φύγει.

helena_christensen_x_hm.jpg
Helena Christensen x H&M

Το ρολόι του
Μην φοβηθείς ότι είναι πολύ φαρδύ. Ακριβώς αυτό είναι το ατού του σε σχέση με τα δικά σου ρολόγια, ειδικά αν είναι μεταλλικό.

omega_fw2020.jpg
OMEGA FW2020

Το λευκό πουκάμισό του
Ένα φαρδύ λευκό πουκάμισο είναι το ιδανικό κομμάτι για ένα επιμελώς ατημέλητο look. Συνδύασε το με ένα τζιν παντελόνι με σκισίματα ή ένα αντίστοιχο σορτσάκι –αν το επιτρέπει ο καιρός και η εποχή-. Ανάλογα το ύψος σου και το ύψος του, ίσως μπορείς να το φορέσεις ως φόρεμα, με μία ζώνη στη μέση.   

fw2020_2019-05_karl_lagerfeld87962.jpg
Karl Lagerfeld FW2020

Το t-shirt του
Δύο οι πιθανότητες. Είτε εσύ και το αγόρι σου δεν έχετε τεράστια διαφορά ύψους, οπότε το θες γιατί είναι πολύ πιο άνετο και θα συνδυαστεί ιδανικά με ένα αρκετά στενό παντελόνι. Είτε εσύ είσαι λίγο πιο κοντούλα ή αυτός κάπως πιο ψηλός –ή και τα δύο-, οπότε το δικό του t-shirt θα γίνει το δικό σου casual φόρεμα.

ss2020_-_benetton_fashion_showcredits_sgp.jpg
Benetton Fashion Show SS2020 © SGP

Τη δερμάτινη ζώνη του
Μιλάμε, βέβαια, για την κλασική δερμάτινη ζώνη. Γιατί πρέπει να την πάρεις είτε από το αγόρι σου, είτε από ένα αντρικό κατάστημα ρούχων; Διότι δεν θα τη βρείτε σχεδόν σε κανένα γυναικείο, μιας και συνήθως σε αυτά συναντάμε μόνο τις τάσεις της εκάστοτε περιόδου στις ζώνες.

karl_x_olivia_palermo_2.jpg
Karl x Olivia Palermo

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice