Φωτογραφίες από το εργοστάσιο του Armani που ράβουν μάσκες και ιατρικές στολές για τους γιατρούς της Ιταλίας
©www.instagram.com/emporio armani
Fashion

Armani, LVMH, Dior: Αυτός είναι ο ιατρικός εξοπλισμός που παράγουν

Φωτογραφίες που μοιράζονται οι ίδιοι οι οίκοι δείχνουν τις στολές και τις μάσκες που θα δωρίσουν στα νοσοκομεία

Κορωνοϊός: Οι οίκοι Armani, Dior και Louis Vuitton μοιράζονται φωτογραφίες από τον ιατρικό εξοπλισμό που παράγουν για να ενισχύσουν τα νοσοκομεία και τους γιατρούς.

Ο οίκος Armani ανακοίνωσε πριν λίγες ημέρες ότι τα εργοστάσιά του στην Ιταλία θα αρχίσουν να παράγουν στολές προστασίας για το «ιατρικό προσωπικό που δίνει μάχη» εναντίον της πανδημίας του νέου κορωνοϊού.

Ταυτόχρονα, πολλοί ακόμα οίκοι μόδας ανακοίνωσαν ότι εκτός από τις χρηματικές δωρεές τους θα βοηθήσουν παράγοντας στα εργοστάσιά τους ιατρικό εξοπλισμό. Τώρα, ο οίκος Armani, ο όμιλος LVMH και ο Dior ανέβασαν φωτογραφίες στο Instagram που δείχνουν ότι η παραγωγή έχει ήδη ξεκινήσει.

«Θα ήθελα να αφιερώσω μία ξεχωριστή σκέψη σε αυτούς που ασχολούνται με την παραγωγή των ιατρικών στολών μιας χρήσης, καθώς με τις ικανότητες και την αφοσίωσή τους θα συμβάλλουν σημαντικά στην αντιμετώπιση της μεγαλύτερης κατάστασης έκτακτης ανάγκης όλων των εποχών», σχολίασε σε ένα από τα post ο Giorgio Armani.

«Θα επιστρέψουμε πιο δημιουργικοί από ποτέ για να συνεχίσουμε να δημιουργούμε τα όνειρά σας. Αλλά για τώρα, τα χέρια μας έχουν οικειοθελώς αναλάβει να παράγουν μάσκες για αυτούς τους ανεκτίμητης αξίας ανθρώπους που δουλεύουν ασταμάτητα στην πρώτη γραμμή. Χαιρετούμε με περηφάνεια αυτή την κίνηση που για ακόμη μια φορά δείχνει την γενναιοδωρία των ατελιέ και εργαστηρίων μας, οι οποίοι πιο αφοσιωμένοι από ποτέ δουλεύουν για να εξασφαλίσουν την προστασία σας. Να προσέχετε τους εαυτούς σας, είμαστε στο πλευρό σας», έγραψε ο Dior στο Instagram στέλνοντας ένα μήνυμα συμπαράστασης στο ιατρικό προσωπικό που αντιμετωπίζει μεγάλο κίνδυνο και δυσκολίες εξαιτίας της πανδημίας του COVID-19.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice