trendsmain.jpg
Φετινές τάσεις στα κοσμήματα
Fashion

Τα 5 βασικά καλοκαιρινά trends στα κοσμήματα

Έτοιμη για εμφανίσεις που αστράφτουν;

Ποιες είναι οι φετινές καλοκαιρινές τάσεις στα κοσμήματα;

Ένα φαίνεται να είναι το βασικό κοινό στοιχείο των trends καλοκαιρινών κοσμημάτων για φέτος: ο μινιμαλισμός. Εφόσον οι περισσότεροι από εμάς περάσαμε τους προηγούμενους μήνες στο σπίτι, υπακούοντας στους κανονισμούς της καραντίνας, τα fashion κομμάτια που ξαφνικά άρχισαν να γίνονται δημοφιλή στο instagram (το εγχώριο αλλά και το παγκόσμιο) ήταν αρκετά διαφορετικά από αυτά που περιμέναμε στην αρχή του χρόνου. Στο προσκήνιο πέρασε η άνεση, η απλότητα και η διάθεση να ανανεώσουμε τις εμφανίσεις μας με πράγματα που ήδη υπάρχουν στις ντουλάπες και τα νεσεσέρ μας. Έτσι οι τάσεις στα κοσμήματα φαίνεται να περιορίζονται σε μόλις τρεις, αλλά η κάθε μία από αυτές διακρίνεται από διαχρονικότητα και την απαραίτητη λάμψη που χρειάζεσαι για το καλοκαιρινό σου στιλ.


Μεγάλες αλυσίδες

trends1.jpg
Photo: @ch.phr8ph

Κυρίως σε χρυσό χρώμα, το οποίο κολακεύει ιδιαίτερα το μαυρισμένο δέρμα. Είναι επιπλέον εντυπωσιακό όταν συνδυάζεται με άλλα χρυσά κομμάτια όπως ένα βραχιόλι, αλλά φυσικά μπορείς να το φορέσεις μόνο του και να το αφήσεις να «μιλήσει» για τον εαυτό του. Ανυψώνει ακόμα και την πιο απλή εμφάνιση (ναι, μπορείς να το βάλεις με φόρμα και ένα λευκό μπλουζάκι), προσθέτοντας ένα πρωτότυπο και φωτεινό twist.

trends2.jpg
Photo: @cassdimicco


Μεγάλα χρυσά δαχτυλίδια
trends3.jpg
Photo: @laurencrowe88

Ό,τι πρέπει για να βγάλεις φωτογραφίες για τα stories σου, μαζί με το καινούργιο σου μανικιούρ! Τα χρυσά δαχτυλίδια είναι πανέμορφα και άκρως εντυπωσιακά, ενώ μπορείς να φορέσεις ή ένα μόνο του ή πολλά διαφορετικά στα δάχτυλα του χεριού σου. Ως επιπλέον bonus, όποιος βρίσκεται κοντά σου θα πρέπει να προσέχει ιδιαίτερα να μην σε εκνευρίσει. Δεν θα θέλει με τίποτα να του έρθει μπουνιά.
trends4.jpg
Photo: @thatsaleaf


Anklets

trends5.jpg
Photo: @madisonelainechertow

Δεν θα υπάρξει καλοκαίρι που το βραχιόλι ποδιού θα φύγει από την μόδα. Μπορεί ο κόσμος να περνάει πανδημία, αλλά αν είναι να βγούμε στις παραλίες, θα βάλουμε anklet και δεν θα μας σταματήσει κανείς. Φυσικά ταιριάζουν υπέροχα με σανδάλια, αν και στο instagram είδαμε αρκετές να τα φοράνε μαζί με αθλητικές κάλτσες και σορτς. Δεν είμαστε απόλυτα σίγουρες για αυτό το τελευταίο. Εσύ θα το τολμούσες;

trends6.jpg
Photo: @sofiamcoelho

Καθημερινά αντικείμενα

thumb.jpg
Photo: @hannahbaxward

Τι εννοείς μπορούμε να φοράμε στυλό, λουκέτα και παραμάνες ως σκουλαρίκια; Κι όμως, γίνεται. Η ιδέα του να μετατρέπεις καθημερινά αντικείμενα γραφείου σε αξεσουάρ και κοσμήματα είναι ένα καινούργιο, ασυνήθιστο trend που σίγουρα αιχμαλωτίζει το βλέμμα. Αν λοιπόν το σύνολό σου χρειάζεται μία πρωτότυπη προσθήκη, τότε σίγουρα προσπάθησε να το εντάξεις στην εμφάνιση.

thumb2.jpg
Photo: @ninasegaljewelry

 

Πέρλες
pearls1.jpg
Photo: @_zoemarch

Ό,τι πιο διαχρονικό, θηλυκό και φινετσάτο. Οι πέρλες θα δώσουν κοσμοπολίτικο αέρα και πολυτέλεια στο κάθε σου outfit, ακόμα και αν έχεις επιλέξει κάτι το εξαιρετικά απλό. Επέλεγε ένα μαργαριταρένιο σκουλαρίκι ή ένα όμορφο περιδέραιο και σίγουρα φέτος το καλοκαίρι θα θυμίζεις πίνακα ζωγραφικής.
pearls2.jpg
Photo: @thestyleeditorials

 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice