Τάσεις στα αξεσουάρ για το καλοκαίρι του 2020
7 τάσεις στα αξεσουάρ για να δοκιμάσεις αυτό το καλοκαίρι © Averie Woodard
Fashion

Τα αξεσουάρ που πρέπει να έχεις αυτό το καλοκαίρι

Ποιο αξεσουάρ είναι ο νικητής της σεζόν;

Καπέλα, αξεσουάρ μαλλιών, ζώνες, φουλάρια, μπουτονιέρες στις τάσεις των αξεσουάρ για το καλοκαίρι του 2020

Το καλοκαίρι είναι εδώ και εμείς έχουμε σκεφτεί τις πιο στιλάτες εμφανίσεις για να γεμίσουμε τις μέρες του. Οι τάσεις που κυκλοφορούν είναι πολλές. Ρούχα, μαγιό, παπούτσια, κοσμήματα, μακιγιάζ. Όλα έχουν τις δικές τους. Στο τέλος, οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά. Δηλαδή, τα αξεσουάρ μας.  

Οι τάσεις στα αξεσουάρ για το καλοκαίρι του 2020 

Φαρδιά ζώνη μέσης 
Είναι η τάση που θα αγαπήσει κάθε σωματότυπος. Αν έχεις καμπύλες, θα σε βοηθήσει να τις αναδείξεις ακόμα περισσότερο. Αν το σώμα σου είναι πιο flat, θα δημιουργήσει αμέσως μία αίσθηση καμπύλης, χαρίζοντας την εμφάνιση μίας ελαφριάς έστω «κλεψύδρας» (ανοιχτό στήθος και γοφοί και στενή μέση). 

Φουσκωτή στέκα 
Είναι το αξεσουάρ που φέτος το καλοκαίρι θα μάς σώζει κάθε φορά που τα μαλλιά μας απλά αρνούνται να «στρώσουν». Η ενίσχυση με μαξιλαράκι την κάνει statement κομμάτι, ενώ αφήνει τα περιθώρια να «παίξεις» όπως εσύ προτιμάς, είτε φορώντας μία μίνιμαλ μονόχρωμη εκδοχή της, είτε μία πιο γεμάτη και διακοσμημένη.  

Καπέλο «κουβάς» 
Είναι μία τάση που μάς μεταφέρει κάπου στα τέλη των 90s και τις αρχές του 2000. Το σχήμα του μάς δίνει μία πιο αθλητική αίσθηση, αλλά βγαίνει σε τόσα διαφορετικά χρώματα και prints, ώστε να το φορέσεις όσο πιο «κοριτσίστικα» και στιλιζαρισμένα εσύ θες. Πέραν του ότι είναι τάση, είναι και μία από τις καλύτερες επιλογές, για να προστατευτείς πράγματι από τον ήλιο. 

Μικρό πορτοφολάκι (πάνω στην τσάντα σου) 
Το είδαμε σε πολλές πασαρέλες και τώρα θα το δούμε και στους δρόμους. Το στρογγυλό πορτοφολάκι πάει ασορτί με την τσάντα, όσον αφορά υλικό, σχέδιο και χρώμα, και συνήθως συνδέεται μαζί της με μία αλυσίδα ή ένα δερμάτινο λουράκι. Δεν είναι ιδιαίτερα χρηστικό, αλλά χωράει μερικά νομίσματα και το κραγιόν σου. 

Μπουτονιέρα 
Μπορεί στον μακρινό 19ο αιώνα να ξεκίνησαν ως αντρικά αξεσουάρ, αλλά σήμερα οι μπουτονιέρες βρίσκονται σχεδόν σε κάθε γυναικεία πασαρέλα για το καλοκαίρι του 2020. Καρφίτσες σε σχήματα εντυπωσιακών λουλουδιών έρχονται να γεμίσουν τα outfits μας. Μπορούν να φορεθούν πιο κλασικά, διακοσμώντας τα καλοκαιρινά μας σακάκια, ή ενισχύοντας άλλα αξεσουάρ μας, όπως τα καπέλα και τις ζώνες μας.   

Δέσε ένα φουλάρι 
Τα φουλάρια φαίνεται ότι θα είναι από τους πρωταγωνιστές της εποχής. Φέτος, τα φοράμε κυριολεκτικά παντού και όπως θέλουμε: κλασικά στον λαιμό, δεμένα στο χέρι αντί βραχιολιού, περασμένα στα σκουλαρίκια κρίκους μας, περασμένα στις τσάντες. Αν θέλεις τον απόλυτο τρόπο, τότε αυτός είναι να τα δέσεις γύρω από τα μαλλιά σου. Πώς; Είτε τυλίγοντας όλα σου τα μαλλιά με το φουλάρι, δίνοντας μία πιο ανατολίτικη και εξωτική αίσθηση, είτε δένοντας το μαντίλι ως μπαντάνα, με μία πιο cool αισθητική, που θυμίζει πειρατή.  

Ψάθα παντού 
Η ψάθα είναι ο «νικητής» της σεζόν. Αυτό το καλοκαίρι δεν θα τη δούμε μόνο στις παραλίες, αλλά θα μάς ντύσει από πάνω μέχρι κάτω. Δεν βλέπουμε μόνο ρούχα φτιαγμένα από αυτήν. Όποιο αξεσουάρ μπορεί να μάς έρθει στο μυαλό φέτος κυκλοφορεί και σε ψάθα, είτε μιλάμε για ζώνες, είτε για τσάντες, είτε για κολιέ, είτε για καπέλα, οπότε φρόντισε να την τιμήσεις. 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice