Τάσεις στα παπούτσια για το καλοκαίρι του 2020
Δετά, βουτυρένια και «άσχημα» © Kristina Petrick
Fashion

Αυτά είναι τα παπούτσια του φετινού καλοκαιριού

Λυπάμαι, αλλά πρέπει να αποχωριστείς τις άνετες σαγιονάρες σου

Οι τάσεις που θα δούμε στα παπούτσια το καλοκαίρι του 2020

Το καλοκαίρι είναι μόνο μερικές βδομάδες μακριά κι εμείς ήδη έχουμε αρχίσει να αναζητάμε όλες τις τάσεις του. Στα παπούτσια τα πράγματα φέτος είναι αρκετά ενδιαφέροντα. Η διαχρονικά ταπεινή σαγιονάρα αλλάζει «πρόσωπο» και ψηλώνει, οι στρογγυλές και μυτερές μύτες είναι παρελθόν και το χρώμα του καλοκαιριού δεν είναι κανένα από αυτά που έχουμε συνηθίσει. 

Οι τάσεις στα παπούτσια για το καλοκαίρι του 2020 

Παπούτσια με ενσωματωμένο κόσμημα 
Φέτος δεν χρειάζεται να αγοράσουμε βραχιόλια ή αλυσίδες ποδιού, αφού αυτά θα αποτελούν ήδη μέρος των παπουτσιών μας. Αν δεν έχεις ψηλά πόδια, μην τα προτιμήσεις, καθώς θα «κόβουν» τη γάμπα σου και θα σε κονταίνουν. 

Τα «άσχημα» sneakers 
Αν και έχουν το προσωνύμιο «άσχημα», τα τελευταία χρόνια επιστρέφουν ξανά και ξανά ως μία από τις τάσεις στα παπούτσια. Είναι χοντροκομμένα και φέτος φοριούνται όσο πιο πολύχρωμα γίνεται.  

Η σαγιονάρα αλλάζει 
Θυμάσαι που μέχρι πέρσι το καλοκαίρι η σαγιονάρα ήταν μία από τις πιο άνετες επιλογές που μπορούσες να κάνεις σε παπούτσι; Αυτή η εποχή τελείωσε, αφού οι σαγιονάρες πια φοριούνται με τακούνι.  

Βάλε λογότυπα 
Τις προηγούμενες σεζόν τα ρούχα με λογότυπα αποτελούσαν μία από τις πιο «αμαρτωλές» στιλιστικές επιλογές. Φέτος αυτό αλλάζει και, όπως τα βλέπουμε στα νύχια, θα τα δούμε και στα παπούτσια μας.  

Τετραγωνισμένα 
Όχι, δεν μιλάμε για το σχήμα του τακουνιού, αλλά για το μπροστινό μέρος του παπουτσιού. Τα δάχτυλά μας πλέον δεν περιβάλλονται από μυτερά ή καμπυλωτά παπούτσια, αλλά τετράγωνα.  

Δέσε τα 
Αυτό το καλοκαίρι τα παπούτσια έχουν λουριά, κορδόνια και υφάσματα και εσύ μπορείς να τα δέσεις όπως θέλεις. Είτε χαμηλά στον αστράγαλο, είτε ψηλά στη γάμπα, είτε με ένα φόρεμα, είτε δεμένα πάνω από παντελόνι.  

Βουτυρένια 
Το χρώμα του καλοκαιριού στα παπούτσια για το 2020 δεν είναι ούτε έντονο, ούτε ένα από τα κλασικά ουδέτερα. Είναι ένα «χλωμό» κίτρινο, που πλησιάζει το μπεζ, έτσι ώστε τελικά να μάς θυμίζει το χρώμα που έχει το βούτυρο.  

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice