O Brooklyn Beckham καίει καρδιές

Οικογενειακή υπόθεση το modeling για τους Beckham

Είχαμε συνηθίσει μέχρι τώρα, να βλέπουμε το νεαρό Brooklyn μόνο σε οικογενειακές φωτογραφίες της οικογένειας Beckham. Ακολουθώντας όμως τα βήματα του κούκλου μπαμπά και της ντίβας μαμάς, ο μεγαλύτερος γιος του David και της Victoria Beckham, Brooklyn, στην ηλικία των 15 χρόνων, έκανε το ντεμπούτο το στο modeling καίγοντας τις καρδιές των κοριτσιών παγκοσμίως.

Ο νεαρός Brooklyn εμφανίζεται στο εξώφυλλο του περιοδικού Man About Town, ποζάροντας με το χαρακτηριστικό αυστηρό ύφος της μαμάς του, φορώντας πουκάμισο, γραβάτα και μπλε μπουφάν. Μια φωτογραφία στην οποία είναι ολόιδιος ο μπαμπάς του, David, στα νιάτα του. Τη φωτογράφηση ανέλαβε η Alasdair McLellan, η οποία είχε φωτογραφίσει τον David για το περιοδικό «Fantastic Men» και τη Victoria για τη Vogue, και είναι όπως δηλώνουν «οικογενειακή τους φίλη».

n

Ο Brooklyn «άργησε» λίγο αλλά ακολούθησε τα βήματα του νεότερου αδελφού του Romeo, ο οποίος σε ηλικία 11 ετών, πρωταγωνίστησε στην καμπάνια της Burberry, τον Δεκέμβριο του 2012. Κι ακριβώς όπως οι διάσημοι γονείς του, φαίνεται ότι και ο Brooklyn είναι αφοσιωμένος οπαδός της μόδας, αφού φωτογραφίζεται φορώντας ρούχα γνωστών σχεδιαστών, όπως οι Ralph Lauren, Yves Saint Laurent και Supreme.

Πηγές είπαν στη MailOnline ότι παρόλο που η Victoria και ο David είναι πολύ περήφανοι για τα παιδιά τους, κι εκείνα είχαν πάρα πολλές προτάσεις ως τώρα, δε τα πίεσαν ποτέ για κάτι. «Ο Brooklyn είναι αφοσιωμένος στο σχολείο και το ποδόσφαιρο, αλλά φυσικά ενθουσιάστηκε για την πρώτη του φωτογράφιση, αφού τον ενδιαφέρει να ασχοληθεί και με αυτό, όπως ο μπαμπάς του», δηλώνει η πηγή.

n

Αν και μικρός στην ηλικία, ο έφηβος Brooklyn είναι ήδη ένας ελκυστικός νέος. Δε μπορούμε παρά να χαρούμε που πήρε τα γονίδια του λατρεμένου David, και θα συνεχίσει την κληρονομιά του, τόσο στο modeling όσο και στο ποδόσφαιρο.

n

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice