Το στιλ της Jennifer Aniston
Να πώς θα αποκτήσεις κι εσύ το στιλ της 51χρονης ηθοποιού © Kevin Mazur/Getty Images for Turner/Ideal Image
Fashion

5 ρούχα για να κλέψεις το στιλ της Jennifer Aniston

Η 51χρονη ηθοποιός τραβάει όλα τα βλέμματα χωρίς να κάνει υπερβολές

Τα κομμάτια που θα σε βοηθήσουν να αντιγράψεις το κομψό και σέξι στιλ της Jennifer Aniston

Έχουμε πολλούς λόγους να αγαπάμε την Jennifer Aniston. Ένας από αυτούς είναι το στιλ της. Η 51χρονη ηθοποιός καταφέρνει σχεδόν με κάθε της εμφάνιση να τραβάει πάνω της τα βλέμματα, χωρίς όμως υπερβολές ή ρούχα που «ικετεύουν» για προσοχή. Με μίνιμαλ κατά κύριο λόγο επιλογές καταφέρνει να είναι πάντα κομψή, αλλά και αρκετά σέξι.  

Τα ρούχα που θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις το στιλ της Jennifer Aniston 

Το μικρό μαύρο φόρεμα 
Η ηθοποιός ξέρει να εκτιμά τα διαχρονικά κομμάτια, να τα φέρνει στο σήμερα και να τα προσαρμόζει στο δικό της στιλ. Το μικρό μαύρο φόρεμα είναι ο καλύτερος ενδυματολογικός φίλος πολλών γυναικών εδώ και δεκαετίες. Η Aniston δεν αποτελεί εξαίρεση. Το έχει προτιμήσει στις πιο κοντές εκδοχές του, για να τονίσει τα ψηλά της πόδια, το έχει βάλει εντελώς σκέτο και απλό μόνο με ένα ζευγάρι σανδάλια, ενώ την έχουμε δει να μετατρέπει σε αυτό και ένα oversized μαύρο σακάκι.  

Κοστούμια με παντελόνια σε ανοιχτή γραμμή 
Τα κοστούμια είναι από τα αγαπημένα της outfits και συνήθως τα επιλέγει σε μαύρες ή κόκκινες αποχρώσεις. Για να το φορέσεις ακριβώς όπως εκείνη, μην επιλέξεις παντελόνι σε στενή γραμμή, αλλά κάποιο που να ξεκινά να ανοίγει κάτω από το γόνατο, και από μέσα φόρεσε έναν κορσέ ή απολύτως τίποτα. Η τελευταία, βέβαια, επιλογή δείχνει πιο κομψή σε γυναίκες με σχετικά μικρό στήθος.  

Φορέματα με πούλιες και βαθύ ντεκολτέ 
Μία αγαπημένη της επιλογή για πιο «καλά» events. Είναι από τις πιο υπερβολικές για το δικό της στιλ εμφανίσεις, αλλά και πάλι καταφέρνει να τους δώσει μία πιο χαλαρή διάθεση. Πώς; Τα χρώματα που επιλέγει, γκρι και μαύρο, «ρίχνουν» την ένταση της πούλιας, ενώ τα συνδυάζει με εντελώς απλά και σκέτα σανδάλια και μαλλιά ελαφρώς χτενισμένα και ριγμένα στους ώμους. 

Maxi λευκό φόρεμα 
Οι περισσότερες το αποφεύγουμε, καθώς έχουμε την αίσθηση ότι παραπέμπει σε νύφη. Ωστόσο, είναι μία εξαιρετικά κομψή επιλογή, που χαρίζει μία εμφάνιση γεμάτη στιλ χωρίς πολύ προσπάθεια. Αν δεν ξέρεις πώς να το συνδυάσεις, ακολούθησε το παράδειγμα της Aniston και περιορίσου σε ένα ζευγάρι μακριά σκουλαρίκια ή ένα clutch. 

Κάνε το πουλόβερ φόρεμα 
Μία επιλογή για τις πιο κρύες μέρες. Φόρεσε ένα που σταματάει λίγο πιο πάνω από το γόνατο, για να πετύχεις ένα σέξι, αλλά και κομψό αποτέλεσμα. Για μία πιο κάζουαλ εμφάνιση, συνδύασέ το με καλσόν και μπότες. Διαφορετικά, με γυμνό πόδι και μποτάκια ή γόβες.  

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice