Θα πας Άνδρο; Μην χάσεις την έκθεση κοσμήματος και αξεσουάρ

Η σχεδιάστρια Μαριλίνα Δεληγιαννοπούλου μάς δείχνει τις καλοκαιρινές της δημιουργίες

Η σχεδιάστρια Μαριλίνα Δεληγιαννοπούλου (Ukka Lelle), θα εκθέσει τις καλοκαιρινές δημιουργίες της σε κοσμήματα και αξεσουάρ στο Εμπειρίκειο Γυμνάσιο της Άνδρου.

Η Άνδρος αποτελεί σημαντικό καλλιτεχνικό και πολιτιστικό προορισμό συγκεντρώνοντας πλήθος κόσμου που παρακολουθεί τα καλλιτεχνικά δρώμενα στο νησί. Τον Αύγουστο του 2020, στα πλαίσια των εικαστικών εκδηλώσεων στο Εμπειρίκειο Γυμνάσιο στη Χώρα της Άνδρου, θα πραγματοποιηθεί και η έκθεση «Χρωματίζουμε το Καλοκαίρι μας» όπου η σχεδιάστρια Μαριλίνα Δεληγιαννοπούλου (δημιουργός του brand Ukka Lelle), θα παρουσιάσει τις καλοκαιρινές δημιουργίες της σε κοσμήματα και αξεσουάρ, με πολύ χρώμα και καλοκαιρινή κυκλαδίτικη διάθεση.

Η σχεδιάστρια Μαριλίνα Δεληγιαννοπούλου δημιουργεί και κατασκευάζει ιδιαίτερα αξεσουάρ και κοσμήματα με πολύτιμα υλικά και μέταλλο με την επωνυμία Ukka Lelle. Έχει συνεργαστεί με το Μουσείο Μπενάκη, το Μακεδονικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης καθώς και με το Ίδρυμα Εικαστικών Τεχνών & Μουσικής Β. & Μ. Θεοχαράκη. Δημιουργίες της βρίσκονται σε επιλεγμένους χώρους στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Συμμετέχει σε πολυάριθμες εκδηλώσεις παγκοσμίως που προωθούν το σύγχρονο ελληνικό design, με πιο πρόσφατη την έκθεση για τα Ελληνικό Κόσμημα στο Museum of Arts and Design στη Νέα Υόρκη.

Info: Έως 15 Αυγούστου 2020, Εμπειρίκειο Γυμνάσιο – Χώρα Άνδρου

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice