Το «Savage X Fenty» της Rihanna ήταν το πιο σέξι fashion show
@instagram
Fashion

Το «Savage X Fenty» της Rihanna ήταν το πιο σέξι fashion show

Συμμετείχαν, μεταξύ άλλων, η Μπέλα Χαντίντ, η Ντέμι Μουρ, η Lizzo, η Κάρα Ντελεβίν και ο Τράβις Σκοτ

Η Rihanna παρουσίασε τη νέα συλλογή εσωρούχων της στο τηλεοπτικό κανάλι Amazon Prime σε ένα σέξι σόου με τίτλο «Savage X Fenty».

«Η Rihanna ετοιμάζεται να φέρει την πιο κακή, την πιο σέξι, την πιο άγρια εμπειρία» λέει το πρόμο βίντεο. Περιγράφει το δεύτερο μέρος του «Savage X Fenty» fashion show, που προβλήθηκε στις 2 Οκτωβρίου από το Amazon Prime και δικαίωσε την υπόσχεση του πρόμο. 

Στην εποχή της πανδημίας και της κοινωνικής αποστασιοποίησης, η Rihanna σλογκανάρει «Skin… Touch… Feel…», χρησιμοποιεί την αισθητική του κινηματογράφου, αποθεώνει την εγγύτητα των σωμάτων και πρωτοστατεί στη δημιουργία ενός τηλεοπτικού πρότζεκτ ύψιστης σεξουαλικής ενέργειας. 

Η ιστορία του «Savage X Fenty», δηλαδή η παρουσίαση της νέας σειρά εσωρούχων της Rihanna, εξελίσσεται μέσα από τις περφόρμανς των μεγαλύτερων σταρ των catwalks και όχι μόνο: από την Μπέλα Χαντίντ στην Ντέμι Μουρ και από τη Lizzo στην Κάρα Ντελεβίν και τον Τράβις Σκοτ.

Πρόκειται σίγουρα για ένα πρωτότυπο είδος αφήγησης για μια συλλογή εσωρούχων - καμιά σχέση με την παρέλαση «Αγγέλων» της Victoria’s Secret, για παράδειγμα. Το «Savage X Fenty» είναι ένα εικαστικό sexploitation που επαναδιαπραγματεύεται τη συμβατική fashion παρουσίαση συλλογών αλλά και θέτει το ερώτημα: Πόσο πολλές χαρές που απορρέουν από το σώμα μας μας έχει στερήσει ο Covid19;

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

Γυρισμένο τον Σεπτέμβριο στο Συνεδριακό Κέντρο του Λος Άντζελες, είναι χάρμα οφθαλμών. Διασκεδαστικό, αλλά και ταυτόχρονα γεμάτο συμβολισμούς και κοινωνιολογικές αποχρώσεις. Δε θα βρεις εύκολα πιο συμπεριληπτικό σόου από αυτό της Rihanna. Στα εσώρουχα και το σόου της χωράνε όλα τα σώματα, τα χρώματα επιδερμίδας, τα φύλα, οι ηλικίες, οι σεξουαλικότητες. Όλα όμως!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lizzo (@lizzobeeating) on

Το «Savage X Fenty» (Μέρος Δεύτερο) είναι μία ώρα αποθεωτικά υψηλής αισθητικής βασισμένης στη χορογραφία της Parris Goebel. Στενή συνεργάτης της Rihanna τα τελευταία χρόνια, έλαβε τα εύσημα από την ίδια τη Ριρί, που τη χαρακτηρίζει «badass bitch». «Λατρεύω τον τρόπο που κάνει τα πάντα σέξι, σε αντίθεση με το τι πιστεύει η κοινωνία ότι είναι ένα σέξι look.[…]Δεν με νοιάζουν καθόλου τα κοκαλιάρικα μοντέλα της Victoria’s Secret όταν κοιτάζω την Πάρις. Θέλω να είμαι αυτή η γυναίκα εσωτερικά. Να νιώθω εκρηκτική».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by PARRI$ (@parrisgoebel) on

Η δουλειά της χορογράφου, χορεύτριας, τραγουδίστριας, ηθοποιού και σκηνοθέτριας Parris Goebel συμβάλλει αποφασιστικά στο εκρηκτικό αποτέλεσμα του σόου. Τα σώματα μέσα από τη χορογραφία της εκλύουν δύναμη, αυτοπεποίθηση, αδρεναλίνη. 

Όσο για τa ίδια τα εσώρουχα διά χειρός Rihanna, είναι επίσης χάρμα οφθαλμών. Μαύρες δαντέλες, δίχτυ, ψηλά κοψίματα, όλα τα μεγέθη αποδεικνύουν ότι η Rihanna γνωρίζει απόλυτα το ανθρώπινο σώμα; τι του ταιριάζει, τι το κάνει να δείχνει όμορφο, τι κάνει την κάτοχό του να αισθάνεται όμορφη. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi Moore (@demimoore) on

Η φετινή συλλογή της Rihanna συμπεριλαμβάνει και τα αγόρια. Τα ανδρικά εσώρουχα σχεδιάστηκαν κατ’ απαίτηση του κοινού, και ακολουθούν το στίγμα των γυναικείων. Τα περσινά μπόξερ συμπληρώθηκαν με μεταξωτές πιτζάμες και ρόμπες, επίσης για όλα τα μεγέθη. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cara Delevingne (@caradelevingne) on

Το σόου της Rihanna είναι ψυχαγωγικό και οπτικά θελκτικό, μια τροφή για τα μάτια, ένα τράνταγμα σωμάτων, ένα σόου αγγιγμάτων. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice