Η Κάιλι Μινόγκ πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια του Marc Jacobs
© instagram
Fashion

Η Κάιλι Μινόγκ πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια του Marc Jacobs

Και είναι μια κούκλα που σαν να μην πέρασε ούτε μία μέρα από πάνω της

Η ποπ βασίλισσα Κάιλι Μινόγκ πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια του Marc Jacobs για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2020.

Η Κάιλι Μινόγκ, αυτό το αγέραστο χαμογελαστό κορίτσι, ο ξανθός άγγελος που άνοιξε τα φτερά του από την Αυστραλία για να «ευλογήσει» με τη φωνή και την παρουσία της όλον τον κόσμο, είναι η νέα μούσα του Marc Jacobs. 

Δεν είναι διόλου τυχαία η επιλογή της Κάιλι από τον Marc Jacobs, καθώς υπήρξε για δεκαετίες style icon. Ατρόμητη στιλιστικά, φόρεσε πολύ χρώμα, τόλμησε υπερβολές, ντύθηκε ντίβα αλλά και κάζουαλ κοριτσάκι. 

Πρωταγωνιστώντας στην καμπάνια Φθινόπωρο/Χειμώνας 2020 του Marc Jacobs, η Μινόγκ φέρνει τη λάμψη, την αύρα, την ομορφιά, τη γλύκα και τη δροσιά της στο πλατό.

Στο κορμί μινιατούρα η βασίλισσα της ποπ φορά διάφορα look και διάφορα μοτίβα με το animal print και το φλοράλ να επικρατούν.

Η Κάιλι είναι μια θεά. Δε στήνεται, δε σουφρώνει χείλη, δεν είναι βλοσυρή, όπως συνήθως είναι τα μοντέλα. Χαλαρή, χαμογελαστή, παιχνιδιάρα, η Κάιλι που αγαπήσαμε στα 80s είναι ίδια και απαράλλαχτη. 

Το βίντεο σκηνοθέτησε η Sharna Osborne με τη γνωστή lo-fi αισθητική της. Πίξελ, θολούρα, και μια Κάιλι που σαν να κοροϊδεύει τις πόζες του GNTM.

Το στάιλινγκ υπογράφει η Lotta Volkova. Yπάρχει χημεία ανάμεσα σε όλους όσoι δούλεψαν για την καμπάνια κι αυτό βγαίνει προς τα έξω. Καμιά ειρωνία, απλή κυριολεξία. 

Περισσότερα για τη ζωή και την καριέρα της Κάιλι Μινόγκ διαβάστε εδώ

Δείτε το βίντεο που γύρισε ο Marc Jacobs κατά τη διάρκεια της καραντίνας εδώ

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice