A Family Affair: Ποιος βρίσκεται πίσω από την καμπάνια Καλογήρου;

Δείτε το βίντεο και αρχίστε τα στοιχήματα για τον σκηνοθέτη

Το brand Καλογήρου γιορτάζει τα 130 χρόνια ιστορίας του με μια καμπάνια που έχει τίτλο «A Family Affair» εξαιρετικής αισθητικής.

Αρχικά το πρόχειρο ρεπορτάζ μας δεν απέδιδε καρπούς και δεν γνωρίζαμε τον σκηνοθέτη των βίντεο «A Family Affair». Στοιχηματίζαμε πως αν δεν υπογράφονται από τον Γιώργο Λάνθιμο, τότε τα έφτιαξε ο καλύτερος μαθητής του! 

Θα μπορούσαν να είναι και της Αθηνάς Ραχήλ Τσαγκάρη ή του καλύτερου μαθητή της. Μια άλλη πιθανότητα ήταν πίσω από την κάμερα να βρίσκεται ο Πάνος Κούτρας της «Αληθινής ζωής». Ή ακόμα και ο Σορεντίνο της ταινίας «Η τέλεια ομορφιά». 

Μια πιο προσεκτική αναζήτηση μάς αποκάλυψε τους συντελεστές. Film by: Christos Theologou, Creative Direction - Set design: Nikos Yfantis, Photography: Nikos Papadopoulos, Styling: Daphne Iliaki, Hair styling: Jose Quijano, Μake up: Sophia Sarigiannidou, Production management: This Is Not Another Agency

Ας σταματήσουμε λοιπόν να παριστάνουμε τους ντετέκτιβ και ας δηλώσουμε μαγεμένοι από τα σκηνικά, την υψηλή αισθητική και την καλλιτεχνική αξία των ταινιών «A Family Affair» για τα 130 χρόνια «Καλογήρου». Για την ακρίβεια πρόκειται για μία ταινία. Η μία εκδοχή είναι των 3 λεπτών και 28 δευτερολέπτων και η δεύτερη, κάπως μικρότερη, διάρκειας 3 λεπτών και 10 δευτερολέπτων.

Πάμε και στο σενάριο. Ελλάδα, μια πολυτελής κατοικία, μοντερνισμός των 70s, Γαΐτης στους τοίχους και Lotus στο γκαράζ. Γρασίδια, πισίνες, γκολφ, πολυτέλεια, εκλεπτυσμένο στιλ, άλογα και σκυλάκια, και όλες οι γενιές μιας οικογένειας παρούσες σε ένα οικογενειακό μυσταγωγικό gathering.

Οι πρόγονοι συναντούν τους επιγόνους τους, το παρελθόν ενώνεται με το παρόν και το μέλλον, η κομψότητα είναι εγγεγραμμένη στο DNA τους, κληρονομείται, αλλά ταυτόχρονα μεταμορφώνεται σε κάτι εντελώς νέο και μοναδικό.

Το ιστορικό brand Καλογήρου τιμά την ιστορία του με αυτή την καμπάνια εξαιρετικού στιλ, ποιητικότητας και συμβολισμών, που μεταφέρει το μήνυμα: «Ιn a house that becomes a home, 130 years of aesthetics evolve from generation to generation». 

Μέσα σε 3 λεπτά και 28 δευτερόλεπτα περιγράφονται 130 χρόνια υψηλής αισθητικής, παράδοσης, διαχρονικής κομψότητας. Και επιπλέον αποκρυπτογραφούνται οι κωδικοί και οι αξίες Καλογήρου που κληροδοτούνται από γενιά σε γενιά από το 1890, όταν άνοιξε το πρώτο κατάστημα, άλλαξε τα δεδομένα της ιστορίας του παπουτσιού εν Ελλάδι και δημιούργησε τον μύθο Καλογήρου.

Από τα χειροποίητα υποδήματα του brand, τα πρώτα καλούπια των έτοιμων παπουτσιών υπό την ετικέτα Kalogirou Collection έως τις συνεργασίες με τις μεγαλύτερες διεθνείς μάρκες μόδας, το όνομα Καλογήρου έχει συμβάλει στη δημιουργία τάσεων, έχει καλλιεργήσει αισθητικά αμέτρητες γενιές και έγινε συνώνυμο του high-end shopping. Γι’ αυτό και έχει αφοσιωμένο κοινό.

Σας προσκαλούμε να δείτε τις ταινίες A Family Affair για τα 130 χρόνια Καλογήρου. Είναι μια σπάνια αισθητική εμπειρία, είναι σινεμά για Όσκαρ. Μπράβο στους συντελεστές. 

Δείτε παρακάτω τη μικρή εκδοχή

KALOGIROU 130 Years 'A Family Affair'

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice