Η Lily Rose Depp με σορτσάκι και τοπ για την νέα καμπάνια Chanel
©Chanel
Fashion

Δείτε την Lily-Rose Depp στην νέα καμπάνια της Chanel

Η κόρη της Vanessa Paradis (και του Johhny Depp) βαδίζει με ακρίβεια στα βήματα της υπέροχης μαμάς της

Η κόρη του Johnny Depp και της Vanessa Paradis, Lily-Rose Depp, πρωταγωνιστεί στη νέα Cruise 2020/21 καμπάνια της Chanel.

Η Lily-Rose Depp είχε από μικρή τα σωστά γονίδια και προϋποθέσεις για να γίνει σταρ. Κόρη της Vanessa Paradis και του Johnny Depp, στην ηλικία των 15 διέθετε κιόλας την ιδανική ποσότητα ομορφιάς και γοητείας για να μαγέψει τον Karl Lagerfeld. Το 2016 την ανακήρυξε πρόσωπο του αρώματος Chanel No5. Παράλληλα με τα κινηματογραφικά της πρώτα βήματα, νέοι δρόμοι στο μόντελινγκ άνοιξαν για την σαγηνευτική Lily-Rose.

Δεν ήταν λίγοι αυτοί που πίστευαν ότι με τον θάνατο του Lagerfeld θα τέλειωνε και η δική της θητεία στον μεγάλο Γαλλικό Οίκο. Και όμως, η Virginie Viard, η σημερινή καλλιτεχνική διευθύντρια της Chanel, όχι μόνο δεν την ξέχασε, αντίθετα δεν χάνει ευκαιρία να την χρησιμοποιεί στις καμπάνιες του Οίκου. Είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι η Lily-Rose αντιπροσωπεύει, όπως ακριβώς και η μητέρα της μερικές δεκαετίες πριν, την επιτομή της γαλλικής κομψότητας και του γαλλικού ροκ. Θυμόμαστε όλοι την Vanessa Paradis, να κάνει κούνια μέσα σ ένα τεράστιο κλουβί στην μυθική καμπάνια για το άρωμα No5 που είχε γυρίσει ο Jean Paul Goude. Ήταν στην ίδια ηλικία με την κόρη της.  

 Έτσι και τώρα, η Virginie Viard την επέλεξε για να πρωταγωνιστήσει στην νέα καμπάνια Cruise 20-21 για την συλλογή με το όνομα  «Μπαλάντα στη Μεσόγειο». Στα 21 της, η Lily-Rose έχει ήδη μια θαυμάσια καριέρα μοντέλου που θα ζήλευαν πολλές.

«Εκτός από τις διακοπές, αυτή η συλλογή είναι πολύ εύκολο να τη φοράς και στην καθημερινότητά σου. Είναι ανεπιτήδευτα σικ. Αυτό που πιστεύω ότι την κάνει πολύ ξεχωριστή είναι το mix'n'match στιλ της», εξομολογείται η Lily-Rose Depp.

Όπως και η συλλογή, τα γυρίσματα της καμπάνιας είναι μια ωδή στις διακοπές και στο χαρακτηριστικό φως της Ριβιέρας. Το φιλμ εστιάζει πίσω από τις σκηνές, στα γυρίσματα της καμπάνιας. Η ηλιόλουστη ομορφιά της Lily Rose Depp που φωτογραφίζεται από τον Karim Sadli, τα λόγια της ίδιας της πρωταγωνίστριας σε ένα προσωπικό βίντεο...

Η Lily-Rose Depp αποκαλύπτει μια ιδιαίτερη αγάπη για τα tweed outfits, τα μικρά καλάθια και τα γυαλιά ηλίου ενώ δεν διστάζει να εκφράζει τον θαυμασμό της για την Virginie Viard. «Την λατρεύω. Έχει μια κομψότητα και μια χάρη που είναι πολύ χαρακτηριστική της γυναίκας Chanel. Είναι απόδειξη όσων κάνει».

Η συλλογή "Balade en Mediterranee" κυκλοφόρησε στις 17 Νοεμβρίου.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice