Δείτε την εντυπωσιακή συλλογή The North Face x Gucci

Κρατήστε τους κωδικούς: μαξιμαλισμός, περιπέτεια, εξερεύνηση και αισιοδοξία

Η πολυαναμενόμενη συνεργασία της North Face με την Gucci είναι γεγονός. Δείτε τη συλλογή και την καμπάνια.

Όσοι εκτιμούν τα πλουμιστά ρούχα με μαξιμαλιστικό στιλιζάρισμα θα ενθουσιαστούν με τη συλλογή The North Face x Gucci. Το αποτέλεσμα της συνεργασίας της North Face και της Gucci μόνο αισιοδοξία αποπνέει. 

Ο οπτιμισμός ξεκινάει ήδη από την καμπάνια. Μια παρέα νέων ανθρώπων κάνει χειμερινές διακοπές στις Άλπεις φορώντας τα κομμάτια της συλλογής. Ίσως το ιδανικό σκηνικό για να τονιστεί η περιπετειώδης φιλοσοφία της The North Face x Gucci αλλά και της συνεργασίας. 

Puffer μπουφάν αλλά και φούστες (σαν sleeping bags), αρβύλες, backpacks και γενικώς ρούχα και αξεσουάρ σε μαξιμαλιστικά μεγέθη και χρώματα θα ενθουσιάσουν τους περιπετειώδεις τύπους, άνδρες και γυναίκες. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gucci Official (@gucci)

Η συλλογή πατά σε σχέδια της North Face από τη δεκαετία του ’70, όταν ήταν μια ακμάζουσα εταιρεία λιανικής με έδρα το Μπέρκλεϊ της Καλιφόρνια. 

Το κουτσομπολιό της ημέρας: το εργοστάσιο και η βιτρίνα του καταστήματος της North Face γειτνίαζε με το στούντιο όπου έκαναν πρόβες οι Credence Clearwater Revival. Το σουξέ τους «Bad Moon Rising» ακούγεται στην καμπάνια αποτίοντας φόρο τιμής στο παρελθόν. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gucci Official (@gucci)

Αξίζει να σημειωθεί πως τα σακίδια κατασκευάστηκαν σύμφωνα με τις δεσμεύσεις και των δύο εταιρειών για οικολογική και βιώσιμη παραγωγή. Το υλικό που χρησιμοποιήθηκε ονομάζεται ECONYL®, ένα νάιλον ύφασμα που προέρχεται από επεξεργασία απορριμάτων, διχτυών ψαρέματος και χαλιών. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gucci Official (@gucci)

 

Τη συλλογή, που θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως τις πρώτες εβδομάδες Ιανουαρίου, υπογράφει ο καλλιτεχνικός διευθυντής Alessandro Michele και συνδυάζει αριστοτεχνικά τα trademark και των δύο brands. Τα κομμάτια του Michele διαπνέει το πνεύμα της εξερεύνησης.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gucci Official (@gucci)

 

Η καμπάνια κινηματογραφήθηκε από τον εικαστικό φωτογράφο Daniel Shea υπό την καλλιτεχνική επιμέλεια του Christopher Simmonds.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gucci Official (@gucci)

 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice