Τα 10 Ναι της φετινής μόδας
© Instagram
Fashion

Τα 10 Ναι της φετινής μόδας

Τα trends που ήρθαν και θα μείνουν.

Τα 10 trends που φέρνει το 2021 στη μόδα. Η νέα μόδα θέλει πιο χαλαρό look. Εμείς διαλέξαμε τα 10 Ναι του 2021 και σας τα παρουσιάζουμε.

ΤΑ ΝΑΙ

01 Κολλητά tops - Το δεύτερο δέρμα σου. 
Τα second-skin tops έχουν μπει δυναμικά στη χρονιά και ήδη έχουν εμφανιστεί στις ανοιξιάτικες/καλοκαιρινές συλλογές ονομάτων όπως  Miu Miu, Givenchy, Marine Serre, Prada κ.α. Κολλητές μπλούζες που δίνουν την ιδανική βάση για να συνδυαστούν με τα πάντα – από στενά sweatpants, μέχρι με τζιν παντελόνια ή κάτω από φαρδιά πλεκτά και κάτω από ελαφριά σακάκια.

A post shared by Livia Franova (@liviafranova)

02 Γιλέκο-πολυεργαλείο
Ήδη φοριέται πολύ το πλεκτό γιλέκο πάνω από πουκάμισα ή κολλητά tops. Οι νέες ανάγκες αρχίζουν και δίνουν έμφαση στο γιλέκο που γίνεται πια, παντός καιρού και ανάγκης. Από τα ζεστά καπιτονέ, μέχρι τα πιο λεπτά με τσέπες μέχρι τα εντελώς action που μοιάζουν σαν να έχεις φορέσει το backpack σου. 

A post shared by The Style Killers (@thestylekillers)

A post shared by Frankie Collective Vintage (@frankiecollective)

03 Γιλέκο με πουκάμισο
Δώστε μία έξτρα διάσταση στο γιλέκο, συνδυάζοντάς το με ένα διαφορετικό χρώμα και διαφορετικά χρώματα αξεσουάρ. Δείξτε τρία πράγματα με μία εμφάνιση, σε ένα mood. 

A post shared by EST. 2015 (@taka_original)

04 Το ροζ της τσιχλόφουσκας
Από τα κοριτσίστικα πάρτι/δωμάτια/σχολικές τσάντες/παλτουδάκια/Μπάρμπι μέχρι το 2021, κατά βάθος ποτέ δεν σταματήσατε να το αγαπάτε. Είναι το πιο αισιόδοξο, φωτεινό χρώμα, μετά από μία δύσκολη χρονιά. Το έχουν λατρέψει οι ανοιξιάτικες συλλογές. Είναι ένα χρώμα με το ποιο μπορείς να οργιάσεις στιλιστικά, αλλά αν θέλεις να το κρατήσεις κομψό και με άποψη, συνδύασέ το ουδέτερα χρώματα όπως το γκρι, το κανελί, το nude. Ή κάνε το πολύ κλασικό Ροζ Με Μαύρο που το έκαναν τέλεια η Chanel και ο Valentino.

A post shared by Feral Vintage (@feralvintage)

05 Κορδόνια δεμένα γύρω από τη μέση
Μεγάλο trend, παίζει ήδη πολύ και παντού ενώ, μόλις έσκασε (το έκανε πρώτη η Prada). Κορδόνια που δένουν χιαστί, δύο φορές γύρω από τη μέση, στο ύψος του αφαλού, δένουν μπρος ή πίσω, με μικρούς κόμπους και το υπόλοιπο κορδόνι να κρέμεται. Ή όπως αλλιώς θέλετε. Είναι μία λεπτομέρεια τόσο εύκολη και τόσο σέξι (ειδικά συνδυασμένη με σακάκι) που θα παίξε πολύ, ιδιαίτερα το καλοκαίρι -αρκεί να δει κανείς τα νέα μαγιό για το 2021.

A post shared by Frankie Collective Vintage (@frankiecollective)

06 Φαρδιά, χαλαρά παντελόνια
Ήδη τα έχουν δείξει στις συλλογές για την Άνοιξη του 2021 (Fendi) και είναι πραγματικά μεγάλο trend: τα παλιά, αγαπημένα μπάγκι παντελόνια, συνδυασμένα με κομψά παπούτσια για κάτι πιο σικ, ενώ μπορούν να γίνουν και το αγαπημένο πρωινό σύνολο, λόγω της άνεσης και της ποικιλίας συνδυασμών τους.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by OTTOLINGER (@ottolinger1000)

A post shared by OTTOLINGER (@ottolinger1000)

 

07 Μικροσκοπικές μίνι φούστες
«O ποδόγυρος ανεβαίνει κι άλλο». Με αυτή τη φράση υποδέχονταν, στα '60s, κάθε νέα σεζόν και τις ακόμα πιο κοντές φούστες που έφερνε, μια και οι γυναίκες έτρεχαν στις μοδίστρες να ανεβάσουν πιο πολύ το στρίφωμα. Είναι ένα υπέροχο ρούχο, όταν φοριέται σωστά (π.χ. δείτε τα καλοκαιρινά της Miu Miu) και σκεφθείτε Λονδίνο, Τουίγκι, mods. Πλεκτά στενά τοπς, βυνίλ αξεσουάρ, ψηλές μπότες (αλλά όχι πάνω από το γόνατο). 

A post shared by Retail Vault (@retailvault)

08 Ενσωματωμένα G-strings
Στις πασαρέλες έχει φανεί αρκετά τολμηρό, πάντως είναι μεγάλο trend, όσο περίπου ήταν και για τους ράπερς το λευκό εσώρουχο που ξεπρόβαλλε από το χαμηλοκάβαλο παντελόνι. Εδώ μιλάμε ότι το στρινγκ φαίνεται πολύ και, μάλιστα, είναι ήδη ενσωματωμένο στο ρούχο. Θέλει άποψη για να το φορέσεις, αλλά δεν μπορούμε να το αγνοήσουμε. Περιμένουμε με ενδιαφέρον να το δούμε στους δρόμους… 

A post shared by @alexademie

09 Μακριά κολιέ
Αγαπημένο κόσμημα από τα 20's που δίνει αμέσως μήκος και κύρος σε οποιαδήποτε εμφάνιση. Οι λίγο πιο ώριμες κυρίες τα προτιμούσαν ανέκαθεν γιατί, είτε τα φορούν πολλές φορές τυλιγμένα ώστε να κρύβουν τις ατέλειες του λαιμού, είτε εντελώς μακριά για να απομακρύνουν το βλέμμα από τον λαιμό τους. Το φετινό trend λέει να φορεθούν με ουδέτερα χρώματα για ακόμα πιο ενδιαφέροντες συνδυασμούς.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DYLANLEX (@dylanlex)

 

10 Τα prints σκακιέρα
Μπορεί, ίσως, να ξεκίνησε από τη νέα μανία με το σκάκι, που ακολούθησε την προβολή της σειράς του Netflix «Το γκαμπί της βασίλισσας». Όπως και να είναι, το trend θα γιγαντωθεί το 2021. Και μάλιστα, όσο πιο μεγάλα τα prints, τόσο το καλύτερο. Ταιριάζει τέλεια με πολλά layers, με κάλτσες τύπου ska, με μεγάλα και μικρά πουά και βέβαια με τα ανάλογα παπούτσια. Μεγάλο trend και στην αντρική μόδα.

A post shared by Sky Cubacub -they/them (@rebirthgarments)

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice