Τα Theta Clothes δίνουν home wear ιδέες για το στιλ του 2021

Άνεση και καλαισθησία για κάθε μετακίνηση, εντός κι εκτός σπιτιού

Theta Clothes: Το νέο ελληνικό fashion brand ρούχων διαθέτει ξανά τη συλλογή του, μετά το sold out, σε προσιτές τιμές και εκπτώσεις στα καλοκαιρινά σχέδιά του

Το 2020 ανήκει πια στο παρελθόν και σε αυτή την πρωτόγνωρη χρονιά των μεγάλων αλλαγών, το νέο ελληνικό fashion brand με το διεθνές appeal, τα Theta Clothes, διέδωσαν την ιδέα του athleisure στο ντύσιμό μας μέσα από τα ποιοτικά και προσιτά ρούχα των συλλογών τους, τα οποία εξαντλήθηκαν και επανακυκλοφορούν.


Πιστεύοντας πώς η άνεση και η καλαισθησία μπορούν να ταιριάζουν σε κάθε μας μετακίνηση, είτε από το υπνοδωμάτιο στο σαλόνι, είτε από το γραφείο του σπιτιού στον δρόμο, τα Theta Clothes, κατασκευασμένα 100% στην Ελλάδα και φτιαγμένα για να αντέχουν χωρίς να σε βαραίνουν, με 100% οργανικό βαμβάκι για τα t-shirts και 65% για τα σχέδια της χειμερινής σειράς, κάνουν το χουχούλιασμα και τη βόλτα τόσο ταιριαστά όσο και τα σχέδιά τους.

«Είναι σημαντικό να αισθάνεστε ελεύθεροι να αισθάνεστε άνετα όλη την ημέρα. Εάν επιθυμείτε επίσης το ίδιο, είστε Theta άτομο» είναι ένα από τα μότο τους στο user friendly e-shop τους thetaclothes.com όπου με λίγα clicks μπορείς να χαζέψεις, να μελετήσεις και να επιλέξεις hoodies, sweetpants, tights, t-shirts και shorts που αντικατοπτρίζουν με το «Θ» τη θέληση για προσωπικό και αυθεντικό στιλ σε μια ομογενοποιημένη καταναλωτική κοινωνία.

Το 2021 ήρθε και τα Theta Clothes δίνουν home wear ιδέες για το outfit μας εντός κι εκτός σπιτιού. Και θέλοντας να πουν «ευχαριστώ» με τον δικό τους τρόπο και να γνωριστούν ακόμα καλύτερα με τους ανθρώπους προσφέρουν τα τελευταία διαθέσιμα items της καλοκαιρινής συλλογής τους σε πολύ χαμηλές τιμές. Και όπως γνωρίζουν όσες και όσοι τα έχουν ήδη επιλέξει δεν εγγυώνται μόνο την αναζήτηση για premium ντύσιμο αλλά και τη γρηγορότερη δυνατή κι ασφαλή παράδοση στον χώρο των αγοραστών.

Άνδρας και γυναίκα που φωτογραφίζονται φορώντας ρούχα Theta Clothes
Green Unisex Hoodie, Theta Clothes

Άνδρας και γυναίκα που φωτογραφίζονται φορώντας ρούχα Theta Clothes
Lightweight Black Hoodie, Theta Clothes

Άνδρας και γυναίκα που φωτογραφίζονται φορώντας ρούχα Theta Clothes
Unisex Blue Hoodie, Theta Clothes

Άνδρας και γυναίκα που φωτογραφίζονται φορώντας ρούχα Theta Clothes
Unisex Pink Hoodie, Theta Clothes

Φόρμα τύπου sweatpants της εταιρίας ρούχων Theta Clothes
Unisex Grey Sweatpants, Theta Clothes

Φόρμα τύπου sweatpants της εταιρίας ρούχων Theta Clothes
Unisex Pink Sweatpants, Theta Clothes

Άνδρας που φωτογραφίζεται φορώντας ρούχα Theta Clothes
T&H Unisex One size T-shirt, Theta Clothes

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice