Ποιες είναι οι τάσεις της μόδας στις τσάντες αυτή την άνοιξη;

Ποια σχέδια θα φορεθούν, με τι συνδυάζονται, πού θα τα βρεις

Τσάντες: Οι τάσεις της μόδας για την Άνοιξη 2021, τα κορυφαία σχέδια, οι σωστοί συνδυασμοί και πού θα τις βρεις.

Εκδρομή στο βουνό, μια βόλτα με φίλους, ένα ταξίδι στο εξωτερικό ή απλά εργασία στο γραφείο - σε κάθε τέτοια περίπτωση έχουμε ανάγκη από μια κατάλληλη τσάντα, στην οποία θα μαζέψουμε όλα τα πράγματα που χρειαζόμαστε. Φυσικά, η τσάντα αυτή πρέπει να ταιριάζει απόλυτα με την ενδυμασία που έχουμε επιλέξει για την ανάλογη περίπτωση. Δύσκολα θα μπορούσαμε να πούμε ότι ένα μικρό, γυαλιστερό και όμορφο τσαντάκι θα ήταν κατάλληλο να φορεθεί μαζί με την αθλητική μας φόρμα. Γι' αυτό το λόγο πρέπει να σκεφτούμε καλά πότε και πού θα χρησιμοποιήσουμε την τσάντα που σκοπεύουμε να αγοράσουμε.

Η άνοιξη έφτασε κι αυτός είναι ένας πολύ καλός λόγος να ξεχάσουμε τα χειμωνιάτικα ενδύματα και αξεσουάρ και να αφεθούμε στα πολύχρωμα, παραμυθένια και απαλά ανοιξιάτικα. Μια επίσκεψη στα on-line καταστήματα και τις ιστοσελίδες με τις τσάντες μάς δείχνει τις τάσεις της μόδας για αυτή τη σεζόν, οπότε αποφασίσαμε να συνοψίσουμε τις ενημερώσεις που λαμβάνουμε από τον κόσμο της μόδας και να κάνουμε την επιλογή σας ευκολότερη.

Ποια θα είναι τα κυριότερα επίκαιρα μοντέλα αυτή τη σεζόν;

Εάν πρέπει να δώσουμε προσοχή στις ιδέες των κορυφαίων οίκων μόδας, μπορούμε να πούμε ότι σχεδόν όλοι επικεντρώνονται βασικά σε τρεις τύπους γυναικείων τσαντών: τις κλασικές γυναικείες τσάντες, τα τσαντάκια μέσης και τα βαλιτσάκια πλάτης. Βεβαίως, κάθε είδος έχει τα δικά του πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Μπορούν να συνδυαστούν με διάφορα είδη ενδυμάτων και η επιλογή τους είναι κατάλληλη για διαφορετικές περιπτώσεις. Επίσης, βλέπουμε πληθώρα χρωμάτων, γεγονός που καθιστά ευκολότερη την επιλογή μας, ιδιαίτερα όταν ψάχνουμε κάτι συγκεκριμένο. Ως σύνολο κυριαρχούν οι μαύρες, οι καφέ, οι λευκές και οι μπορντό τσάντες, αλλά μπορούμε να βρούμε και μερικές πιο τολμηρές προτάσεις όπως τσάντες σε μπλε νέον, σε μοβ και σε άλικο, που σίγουρα θα μπορούσαν να τραβήξουν την προσοχή. Μερικές από τις στάμπες συνδυάζουν αρκετά επιδέξια τα μοτίβα λουλουδιών και αυτό ταιριάζει τέλεια στην ανοιξιάτικη εμφάνιση που θέλουμε να δημιουργήσουμε.

Τάσεις μόδας στις τσάντες

Γιατί να επιλέξουμε το βαλιτσάκι πλάτης;

Τα τελευταία χρόνια παρατηρούμε μια επανάσταση όσο αφορά το σακίδιο πλάτης, όπως και μια αύξηση στη χρήση του από ανθρώπους όλων των ηλικιών - από νεαρές κοπέλες έως ηλικιωμένες κυρίες. Αυτό οφείλεται αφενός επειδή οι εταιρείες κατάφεραν να σχεδιάσουν κομψά και εκλεπτυσμένα βαλιτσάκια πλάτης που με τίποτε δεν υστερούν από την κλασική τσάντα και αφετέρου, επειδή η χρήση τους αφήνει και τα δύο μας χέρια ελεύθερα, κάτι που είναι απαραίτητο όταν βγαίνουμε βόλτα με το παιδί μας ή πηγαίνουμε για ψώνια ή απλά επειδή έχουμε βαρεθεί να φοράμε αιώνια κάτι. Επίσης, δεν πρέπει να ξεχνάμε, ότι τα σακίδια πλάτης έχουν μεγαλύτερη χωρητικότητα την οποία οι γυναίκες έχουν ανάγκη. Γι' αυτό το λόγο και για άλλες αιτίες, το σακίδιο πλάτης προτείνεται όλο και περισσότερο ως επίκαιρο αξεσουάρ από τους μεγαλύτερους οίκους μόδας και γίνεται η κορυφαία επιλογή των γυναικών.

Μπορείτε να επιλέξετε ένα βαλιτσάκι πλάτης όταν έχετε διαλέξει μια αθλητική και κομψή εμφάνιση για την καθημερινότητά σας ή όταν πηγαίνετε εκδρομή στα βουνά, βόλτα στο πάρκο ή ένα ταξίδι σε άλλη πόλη ή το εξωτερικό. Θα σας δημιουργήσει απίστευτη άνεση και ευκολία καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας και θα αισθάνεστε ήρεμη ότι έχετε μαζί σας όλα όσα χρειάζεστε.

Τι προτερήματα έχει το τσαντάκι μέσης;

Μπορούμε να πούμε πολλά πάνω σ’ αυτό το θέμα, αλλά το σημαντικότερο είναι ότι μπορεί να φορεθεί με διάφορους τρόπους και η μέση δεν είναι το μόνο σημείο που μπορούμε να το τοποθετήσουμε. Μπορείτε να το διαλέξετε ως μικρή τσάντα ώμου ή όταν θέλετε να φορέσετε χιαστό τσαντάκι - τότε θα μεταμορφωθεί σε σακίδιο πλάτης. Οι ανέσεις που προσφέρει είναι πολλές αλλά μπορείτε να το διαπιστώσετε μόνο όταν αποκτήσετε τέτοιο τύπο τσάντας.

Ποια θα είναι η κορυφαία μάρκα φέτος;

Πολλές συλλογές βασίζονται στον σχεδιασμό αξεσουάρ, αλλά η εμπορική μάρκα που ξεχωρίζει από όλες τις άλλες είναι η Guess. Το brand αυτό παρουσίαζε πάντα σεβασμό και όραμα όσον αφορά τα αξεσουάρ, στα οποία στοιχηματίζει κάθε γυναίκα και δεν θα αφήσει ούτε αυτή τη σεζόν τις γυναίκες απογοητευμένες. Παρατηρούμε πολλές διαφορετικές προτάσεις - από κλασικές τσάντες σε κλασικά χρώματα που συνδυάζονται τέλεια με ένα αυστηρό και κομψό στιλ, έως κάπως υπερβολικές και επίκαιρες εμφανίσεις, που θα μπορούσαν να τραβήξουν την προσοχή.

Όποια και αν είναι η τσάντα που θα επιλέξετε, μην ξεχνάτε ότι πρέπει να ταιριάζει απόλυτα στην εμφάνιση που θέλετε να δημιουργήσετε. Στοιχηματίστε σε ανοιξιάτικα χρώματα για να γεμίσετε την καθημερινότητα σας με ζωή. Επιλέξτε την τσάντα που θα σας κάνει να αισθάνεστε όσο το δυνατόν πιο άνετα!

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice