Πάρε το ψαλίδι και άρχισε να κόβεις τα ρούχα σου

Φέτος την άνοιξη και το καλοκαίρι η μόδα θέλει να δείξουμε λίγη σάρκα

Ένα νέο μικροτρέντ για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2021 προτάσσει το υπαινικτικό γυμνό σε κοιλίτσα, μπούστο και μέση.

Δεν μας φτάνει που βάλαμε κιλά στην καραντίνα και παλεύουμε να τα χάσουμε με δίαιτες και ταλαιπωρίες, έρχεται τώρα ένα μικροτρέντ για να ανοίξει νέο μέτωπο μάχης ανάμεσα σε μας και τη σιλουέτα μας. Όταν φτιάξει ο καιρός και αρχίσουν οι ζέστες, η μόδα θέλει να δείξουμε σάρκα και γυμνό δέρμα. Κυρίως να δείξουμε κοιλίτσα, μέση, πλαϊνά, αλλά και μπούστο.

Κι ενώ εκ πρώτης φαίνεται πως η βιομηχανία της μόδας μας κάνει πλάκα ζητώντας μας να προβούμε σε αποκαλύψεις, στην πραγματικότητα πρόκειται για άλλο ένα τρεντ απενοχοποίησης.

Είναι λάθος να πιστεύουμε πως με τα κιλά που βάλαμε θα πρέπει να σκεφτόμαστε τα ριχτά ρούχα και τις κελεμπίες. Στη μόδα πλέον παίζουν όλοι οι σωματότυποι, όλα τα κιλά, όλα τα λεφτά, που έλεγε και ένα παλιό συνδικαλιστικό σλόγκαν των αγροτών. Οι μέρες της ενοχής της καμπύλης είναι μακριά!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ASOS (@asos)

Τα κοψίματα του υφάσματος που αποκαλύπτουν σάρκα είναι από φαντασμαγορικά «χαρατσώματα» μέχρι ελάχιστα στο μέγεθος της κλειδαρότρυπας. Αναλόγως των προβλημάτων συστολής που έχεις, μπορείς να δείξεις από πολύ έως λίγο ή υπαινικτικό γυμνό.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by H&M (@hm)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by S T A U D (@staud.clothing)

 

Σε αντίθεση με το περσινό τρεντ γυμνού, που ήθελε να δείχνουμε πλάτη ή ώμους, φέτος οι αποκαλύψεις αρχίζουν από το ύψος της μέσης και τελειώνουν κάτω από τον λαιμό.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CULT GAIA (@cultgaia)

 

Μετά από έναν βαρύ πανδημικό χειμώνα που ήθελε βαριά puffer μπουφάν και κουκούλωμα, η μόδα κάνει ένα τρελό γύρισμα και το ρίχνει στα cut outs, τις κομψές ψαλιδιές δηλαδή. Είσαι πρόθυμη να τις υιοθετήσεις;

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ANNA QUAN (@annaquanlabel)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fleur du Mal (@fleurdumalnyc)

 

Αν θέλεις να είσαι in fashion και αν το έχεις με το DIY, πάρε το ψαλίδι και άρχισε να ανοίγεις τρύπες στα ρούχα σου. Αντί όμως να βιαστείς να αρχίσεις τις καταστροφές, βάλε τη φαντασία σου να δουλέψει. Με ένα κορμάκι, από αυτά που είναι «σκαφτά» και κουμπώνουν στο επίμαχο, και με ένα χαμηλοκάβαλο τζιν, μάνι μάνι κάνεις δύο ανοίγματα στα πλαϊνά. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by THE KRIPT (@thekript)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by superdown (@superdown)

 

Γενικώς, ψάξε στο ίντερνετ και πάρε ιδέες από τα στιλ που βρήκαμε εμείς στο instagram για το πώς να δημιουργήσεις αεράτα, ευάερα και ευήλια outfits με κοντά μπλουζάκια. Όρεξη να υπάρχει.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DION LEE (@dionlee)

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice