8 κομμάτια για να φτιάξεις την απόλυτη καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα

Αυτά τα ρούχα πρέπει να κρέμονται στην ντουλάπα σου το καλοκαίρι του 2021

Τα 8 ρούχα που είναι τρέντι και πρέπει να περιλαμβάνονται στις καλοκαιρινές σου εμφανίσεις για το 2021.

Ανεξάρτητα από το προσωπικό σου στιλ, υπάρχουν κάποια κομμάτια που θα έπρεπε να υπάρχουν στις καλοκαιρινές σου κρεμάστρες. Τα περισσότερα τα διαθέτεις ήδη, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να τα φρεσκάρεις, να τα στείλεις στο καθαριστήριο και να σκεφτείς με τι θα τα συνδυάσεις για να τα αναβαθμίσεις στιλιστικά.

Τι είναι must φέτος το καλοκαίρι; Τα φορεματάκια, τα σανδάλια πλατφόρμες, οι ζώνες, τα πλεκτά, τα all time classic τζιν με φαρδιά μπατζάκια, οι ολόσωμες φόρμες, τα μονόχρωμα σύνολα, η κοιλίτσα και ο ένας ώμος έξω.

Ποια ρούχα κάνουν γκέλα τώρα που ο ήλιος λάμπει περήφανα; Αυτά είναι τα 8 hip κομμάτια που δεν πρέπει να λείπουν από τη φετινή καλοκαιρινή σου γκαρνταρόμπα. Αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να ξαμολυθείς για shopping στα μαγαζιά και να επιδοθείς σε μια ολική επαναφορά της ντουλάπας σου. Αν και ποιος και γιατί να σε εμποδίσει;

Σπρώξε στην άκρη τις κρεμάστες και φτιάξε μια Καλοκαίρι 2021 (μεγάλη) περιοχή στην ντουλάπα σου αρχίζοντας να κρεμάς αυτά τα 8 items.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sam (@kensingtonpilates)

01. Ένα φόρεμα (ή και περισσότερα)

Τον χειμώνα δεν είναι εύχρηστα τα φορέματα, αφού απαιτούν και καλτσόν. Το καλοκαίρι όμως είναι η χαρά του κάθε κοριτσιού. Φέτος παίζουν τα μίντι φορέματα, τα μακριά και τα αέρινα. Δες περισσότερα για τα φορέματα του καλοκαιριού 2021 εδώ

02. Ένα ζευγάρι σανδάλια πλατφόρμες

Φέτος τα σανδάλια θέλουν ύψος, ας το πούμε μονοκόμματο τακούνι. Είτε με πολλές λωρίδες είτε μίνιμαλ με λίγες, δεν παίζει μεγάλο ρόλο.  Αρκεί να είναι πλατφορμέ.

03. Ένα σύνολο με ζώνη στη μέση

Φτιάξε ένα κοστουμάκι που να έχει ζώνη στη μέση. Κατά προτίμηση του ίδιου χρώματος. Μπορεί επίσης να είναι ένα καλοκαιρινό σακάκι με ζώνη για τα βράδια που θα έχει ψυχρούλα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Татьяна (@tata_knit24)

04. Ένα πλεκτό μπλουζάκι

Βάλε τη μαμά ή τη γιαγιά σου να σου πλέξουν ένα μπλουζάκι με νήμα ελαφρύ. Πολύ must τα πλεκτά. Μπορεί να είναι σε έντονα χρώματα ή και ένα ριγέ μπλε-άσπρο αλά Πικάσο, που είναι το απόλυτο καλοκαιρινό all time classic για τα βράδια στο νησί.

05. Denim ψηλόμεσο και φαρδύ

Τα τζιν δεν έφυγαν και δεν πρόκειται να φύγουν ποτέ από τις ντουλάπες μας. Απλώς με τα χρόνια στενεύουν ή φαρδαίνουν. Φέτος προτιμάται η φαρδιά γραμμή και τα μπάγκι. Φρέσκαρε και το μπουφανάκι σου, γιατί μπορείς να το φορέσεις πάνω από το φορεματάκι σου άφοβα και στιλάτα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Caprice (@capriceshop.co)

06. Μπικίνι με έναν ώμο

Ο ένας ώμος φέτος είναι το απόλυτο τρεντ. Σε μαγιό είναι το απόλυτο σέξι, είτε μπικίνι είτε ολόσωμο.

07. Μια ολόσωμη φόρμα

Δεν είναι πρακτική, γιατί για να πας τουαλέτα πρέπει να γδυθείς τελείως, αλλά είναι πολύ εντυπωσιακή. Δίνει ύψος, κολακεύει όλες τις σιλουέτες. Μπορεί να είναι εμπριμέ, animal print ή και μονόχρωμη, ανάλογα με το γούστο σου.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luna Lissens (@lunalissens)

08. Ένα crop top

Φέτος δείχνουμε σάρκα, δείχνουμε ώμους και κυρίως κοιλίτσα. Ένα crop top σώζει την κατάσταση.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice