Οι 7 φετινές τάσεις στα μαγιό
Από αριστερά: Paolita, Sophie Deloudi, Zeus+Δione
Fashion

Ποιες είναι οι 7 φετινές τάσεις στα μαγιό

Φέτος δείχνουμε αρκετή σάρκα

Μελετήσαμε στο instagram λογαριασμούς σχεδιαστών που ειδικεύονται στα μαγιό και βρήκαμε τις 7 πιο δημοφιλείς τάσεις.

Κάνατε ήδη το μπανάκι σας; Αν όχι, σίγουρα ετοιμάζεστε. Κι αν οι διακοπές σε τόπους μακρινούς και για φέτος μοιάζουν λίγο δύσκολες, υπάρχουν πάντα οι θάλασσες της χώρας μας, και ποιες να συγκριθούν μαζί τους!
Πέρσι κατά πάσα πιθανότητα βολευτήκατε με το προπέρσινο μαγιό, φέτος όμως τα πράγματα είναι αλλιώς, έστω λίγο πιο αισιόδοξα, οπότε μπορούμε να βγούμε για shopping και να συμπληρώσουμε τα καλοκαιρινά αξεσουάρ μας με ένα ωραιότατο καινούργιο μαγιό.
Ποιες οι τάσεις που διαφαίνονται στον ορίζοντα; Τι έδειξαν οι σχεδιαστές; Σε γενικές γραμμές είδαμε έναν ώμο, είδαμε κορδέλες, είδαμε και το αμίμητο tarzan bikini, δηλαδή το πολύ μικρό τριγωνάκι στο βρακί που απαιτεί πολύ καλή αποτρίχωση. Από χρώματα παίζουν τα πάντα, με έμφαση στα έντονα χρώματα και λίγη επιπλέον λάμψη στο καλοκαίρι. Ας δούμε όμως αναλυτικά τα επτά πιο δημοφιλή trends στο μπικίνι ή το ολόσωμό μας.

Λαμπερά υφάσματα

Λαμπερά υφάσματα
© Tezenis, Summer 2021

Τα έντονα χρώματα έρχονται να ενισχύσουν ως προς τη λάμψη τους και τα κατάλληλα υφάσματα. Φέτος ξεχάστε τα ματ μαγιό και επιλέξτε κάτι πιο λαμπερό που δίνει την αίσθηση του ακριβού και της πολυτέλειας.

Ένας ώμος

swimwear-benetton_deloudi.jpg
Από αριστερά: Βenetton, Sophie Deloudi

Είτε το μπικινάκι είτε το ολόσωμο, φέτος έχει έναν ώμο. Η τάση εμφανίζεται και εκτός παραλίας, τόσο σε μπλούζες όσο και φορέματα. Σέξι κι όποιος αντέξει!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by E V A R A E (@evarae_)

Όσο πιο έντονο χρώμα τόσο καλύτερα

colors-paolita-1.jpg
Paolita
colors-hm-nike.jpg
Από αριστερά: Η&Μ, Νike
swimwear-benetton.jpg
Ολόσωμο μαγιό και μπικίνι Benetton

Τα έντονα χρώματα έρχονται για να αλλάξουν τη διάθεσή μας και να διώξουν την κατήφεια. Παίζουν τα ροζ, τα φιστικί, τα κίτρινα, τα μοβ. Όχι νέον, αλλά έντονα. Εκτός από τα μονόχρωμα θα δούμε και πολύχρωμα μοτίβα όπως και το all time classic animal print.

Μι Τάρζαν, γιου Τζέιν

swimwear-sophie-deloudi-calzedonia.jpg

Και ναι, ξαναβλέπουμε φέτος τα ξεχασμένα tarzan bikinis, δηλαδή αυτά τα μινιμαλιστικά μαγιό με το ελάχιστον ύφασμα που αποκαλύπτουν πολλά, γνωστά και ως μικροστρίνγκ. Καλή αποτρίχωση, και όλα θα πάνε καλά. Άσε που θα κάνεις σχεδόν «ομοιόμορφο» μαύρισμα.

Με τρέλα και κορδέλα

swimwear-tezenis-yamamay.jpg

Τα μπικίνι συμπληρώνονται με κορδέλες που προσφέρονται για διάφορα δεσίματα. Είναι η τάση που αποδεικνύει πως ο φετινός σχεδιασμός μαγιό είναι «πιο μόδα» από ποτέ.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MELLO (@mellothelabel)

Ολόσωμο αλλά σαν ντεπιές

swimwear-evarae-zeusdione.jpg

Είπαμε, φέτος τα μαγιό είναι «πιο μόδα» και πιο ευφάνταστος σχεδιασμός από ποτέ. Θα βρείτε και θα λατρέψετε μαγιό που μοιάζουν με υψηλή ραπτική.

Ολόσωμο αλλά με μεγάλα ανοίγματα

swimwear-chanel-sophie-deloudi.jpg
swimwear-frangista-yamamay.jpg

Το παλιό καλό ολόσωμο κόβεται σε πολλά σημεία και αποκαλύπτει αρκετό δέρμα. Τα κοψίματα και τα cut-outs παίζουν φέτος και στα φορέματα.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice