Traveller's Shoes: Τα ελληνικά χειροποίητα σανδάλια του ταξιδιώτη

Ένα εργαστήριο που σχεδιάζει και δημιουργεί χειροποίητα δερμάτινα σανδάλια και φέρνει το καλοκαίρι στα πόδια σου

62222-137653.jpg
A.V. Team |

Traveller’s Shoes: Ένα εργαστήριο που σχεδιάζει και δημιουργεί χειροποίητα δερμάτινα σανδάλια και φέρνει το καλοκαίρι στα πόδια σου.

Κείμενο: Δάφνη Καραβοκύρη

Όταν ακούς τη λέξη σανδάλι, το μυαλό σου  σε μεταφέρει σε μια παράλληλη διάσταση, δίνοντάς σου εισιτήριο στους επερχόμενους καλοκαιρινούς ορίζοντες. Είναι λες και αυτομάτως σε χαϊδεύει νοητά, το ζεστό παρήγορο χάδι του ζεστού αέρα, γεμάτο υποσχέσεις για ταξίδια, έρωτα, περιπέτεια, αλμύρα στο δέρμα, εκδρομές, γέλια και αίσθηση ελευθερίας.

Traveller's Shoes
©Κοσμάς Κουμιανός

Πριν ξεκινήσει όμως αυτή η καλοκαιρινή όμορφη περιπέτεια, χαζεύουμε στα μαγαζιά για τους συμμάχους ένδυσης και υπόδησης που θα ντύσουν αυτά τα ταξίδια με χρώμα, άνεση και ταυτότητα, ενισχύοντας το προσωπικό στιλ, προσδίδοντας την αυτοπεποίθηση ότι μπορούμε να κατακτήσουμε όλες τις θάλασσες, τις πλαγιές και τα σοκάκια των τόπων που θα μας φιλοξενήσουν.

Traveller's Shoes
©Κοσμάς Κουμιανός

Στην αναζήτησή αυτή βρήκαμε ένα brand που μας έκλεψε την καρδιά. Η Στεφανία, σχεδιάστρια, και ο Μιχάλης, υπεύθυνος παραγωγής, ένωσαν το όραμά τους, ντύθηκαν με ζέστη και καλοκαίρι και δημιούργησαν μαζί την εταιρεία Traveller’s Shoes για να οργώσουμε το έδαφος στο οποίο πατάμε.

Traveller's Shoes
©Κοσμάς Κουμιανός

Συστήθηκαν στην ελληνική αγορά το 2013 με στόχο να κατακτήσουν την εμπιστοσύνη του καταναλωτικού κοινού κάνοντας τη διαφορά και η διαφορά επήλθε με ποιοτικούς συνδυασμούς  - σε ένα όμορφο και άνετο πακέτο. Φέτος μάλιστα λανσάρανε την πρώτη τους καμπάνια με τον τίτλο «Island Breeze», ένα δροσερό μακροβούτι στο ατελείωτο μπλε του Αιγαίου που συνδυάζει αγαπημένες χρωματικές αποχρώσεις για κάθε γούστο.

Traveller's Shoes
©Κοσμάς Κουμιανός

Tα προϊόντα τους είναι χειροποίητα, από 100% δέρμα και συνδυάζουν την τεχνολογία Anatomic&Soft, για να μπορούν να ανταποκριθούν στην ποικιλομορφία και την ιδιαιτερότητα κάθε πέλματος. Μάλιστα, ένα άλλο unique χαρακτηριστικό τους, είναι πως χάρη στην τεχνολογία MemoryFoam, ο πάτος του σανδαλιού «θυμάται» την πατούσα και περιμένει κάθε φορά να την αγκαλιάσει και να πορευτείτε μαζί. Tα σανδάλια σου θα είναι πάντα εκεί να σε περιμένουν, όπως τότε τα καλοκαιρία στο σπίτι της γιαγιάς, που σε περιμέναν τα γεμιστά μετά τις ατελείωτες ώρες πλατσουρίσματος στη θάλασσα.

Μπες να δεις τα σχέδια για να ερωτευτείς κι εσύ παράφορα αυτό το καλοκαίρι.

Traveller's Shoes
©Κοσμάς Κουμιανός


e-shop: travellershoes.gr

facebook: www.facebook.com/travellershoes

instagram: www.instagram.com/travellershoes.gr

 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice