G-Star Raw: Τα κομμάτια που έχουμε στην καλοκαιρινή μας wish list

Bερμούδες, μαγιό, τζιν, μπλούζες και λίγες βερμούδες ακόμα

Καλοκαιρινό στιλ: Τα ρούχα της G-Star Raw από την καλοκαιρινή συλλογή SS21 που θέλουμε οπωσδήποτε να αποκτήσουμε.

Ένα από τα πράγματα που απολαμβάνουμε οι fashion editors, είναι να βλέπουμε τις νέες συλλογές των brands και να φτιάχνουμε λίστες με όσα μας αρέσουν και θέλουμε οπωσδήποτε να αποκτήσουμε για τη σεζόν. Ιδιαίτερη αδυναμία έχουμε ειδικά στα brands που επενδύουν στο sustainability με βιώσιμα υλικά και πρακτικές.

Ένα από αυτά είναι και η G-Star Raw που χρησιμοποιεί κατά 93% βιώσιμα υλικά στις συλλογές της, κυκλοφόρησε το πρώτο μαύρο τζιν με πιστοποίηση κυκλικού σχεδιασμού CradletoCradle™ και βρίσκει διαρκώς νέους τρόπους να μειώσει τις εκπομπές αερίων του θερμοκηπίου στις διαδικασίες παραγωγής της. Όλα αυτά χωρίς να θυσιάζει τίποτα από την ποιότητα και το στιλ των σχεδίων της.

2020_g-star_q2_day.jpg

Στη νέα συλλογή της G-Star Raw ξεχωρίσαμε πολλά σχέδια, ανδρικά και γυναικεία που μπορούν να απογειώσουν κάθε καλοκαιρινή εμφάνιση. Η σειρά Hardcore Denim εστιάζει στις γαλάζιες αποχρώσεις και τα ελαφριά υφάσματα, ενώ δε θα κρύψουμε τον ενθουσιασμό μας για τα νέα ψηλοκάβαλα jeans και τα 3D sculpted σχέδια. Πολλά από τα items της συλλογής έχουν λάβει πιστοποίηση gold level από το CradletoCradle™ Product Innovation Institute.

Ανδρική συλλογή

Ανδρικό t-shirt
Ανδρικό t-shirt €44.95

d19216-336-6484-z01.jpg


Γυναικεία συλλογή

Γυναικείο boyfriend λευκό τζιν
Γυναικείο boyfriend λευκό τζιν €98,91

Κεντρική διάθεση Sport & Fashion Freedom AE 212 00 03 710 

@gstarraw_greece

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice