Φόρεσε ανάποδα το μαγιό σου (όχι για να μη σε ματιάζουν)

Πειραματίσου και δέσε τα κορδόνια του μπικίνι σου αλλιώς

Φέτος το καλοκαίρι η τάση θέλει να φορέσουμε ανάποδα το μπικίνι μας με στόχο να αναδείξουμε όσο το δυνατόν περισσότερο τα κορδόνια.

Τι βλέπουμε φέτος στο instagram και το TikTok όταν μια ανάρτηση αφορά μαγιό; Κορδόνια, κορδόνια, κορδόνια. Και ακόμα είμαστε στην αρχή του καλοκαιριού. Τα κορδελάκια του μπικίνι δένονται σταυρωτά, ανάποδα, στα πλάγια, στα ίσια, παντού!

Και δεν είναι μόνο οι κοινές θνητές που σταυροδένονται, όχι! Είναι και οι διάσημες, κυρίως οι αδελφές Καρντάσιαν-Τζένερ που έχουν ενθουσιαστεί με το τρεντ.

Ένας από τους πιο συνηθισμένους πειραματισμούς που είδαμε είναι ο εξής: Αναποδογυρίζεις το σουτιέν του μαγιό και τα κορδόνια που πρέπει κανονικά να δεθούν στον λαιμό δέονται στην πλάτη, και τα κορδόνια της πλάτης δένονται στον λαιμό. Έτσι το μπικίνι αλλά και το στήθος αλλάζουν σχήμα, το όρθιο τριγωνάκι πλαγιάζει και γίνεται οβάλ, το όλο σύνολο πολύ σέξι και αποκαλυπτικό.

Αν τα κορδόνια έχουν αρκετό μήκος, μπορείτε να τα τυλίξετε σταυρωτά στον λαιμό, να κάνετε μια γύρα κοντά στην κοιλιά, γενικώς δείξτε τα και αναδείξτε τα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sunbe Design (@sunbe_design)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Frankies (@frankiesbikinis)

 

Φέτος ξεχνάμε τελείως κάτι συνήθειες που είχαμε στο παρελθόν και κρύβαμε τα κορδόνια, ώστε να μαυρίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο και χωρίς σημάδια από το μαγιό. Η εποχή και το instagram δεν ενοχλούνται από τα σημάδια, τουναντίον!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 437 (@437)

 

Όλο αυτό μοιάζει με άχρηστη λεπτομέρεια, κάτι σαν «σε δουλειά να βρισκόμαστε». Αλλά στην τελική, μήπως έχουμε και δουλειά; Επίσης το μαγιό που προκύπτει δεν φαίνεται και πολύ ασφαλές για απλωτές στο νερό και παράτολμα σπορ στην παραλία. Μπορεί να γίνουν αποκαλύψεις.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice