Φόρα το αν τολμάς! Pin Top: το πιο προκλητικό trend του 2021

Νιώθεις τολμηρή φέτος το καλοκαίρι;

Το Pin Top, δηλαδή το τοπάκι που στο ύψος του στήθος έχει μόνο μια παραμάνα, είναι η ανερχόμενη τάση του φετινού καλοκαιριού.

Είναι το πιο τολμηρό trend tου φετινού καλοκαιριού και κατά πάσα πιθανότητα θα φορεθεί μόνο από celebrities και influencers στις selfies τους. Τα κλειστά ρούχα είναι τόσο 2019, ο εγκλεισμός τόσο 2020, οπότε το καλοκαίρι του 2021 θέλει εκκεντρικότητα και θάρρος. Μόνο που αυτό το προκλητικό στιλ θέλει τόλμη μεγαλύτερη και από του Τομ Κρουζ στα Mission Impossible.

Τα pin tops, δηλαδή ένα top σαν γιλέκο που ενώνεται στην περιοχή του στήθους με μια παραμάνα, υπηρετούν την «εξωστρέφεια» τoυ 2021 με τον πιο σέξι τρόπο. Ωστόσο, όπως και να το κάνουμε, όσο κι αν επιθυμούμε να ξορκίσουμε από πάνω μας τον πουριτανισμό και τον συντηρητισμό, μια τόσο «όλα στη φόρα» εμφάνιση που νετάρει στο στήθος είναι ταμπού. Τουλάχιστον εντός αστικού ιστού - στις διακοπές ίσως να γίνεται πιο εύκολα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JACQUEMUS (@jacquemus)

Η συλλογή που παρουσίασε πρόσφατα ο Jaquemus έδωσε το σύνθημα παρουσιάζοντας αρκετές μοδάτες εκδοχές του pin top. H Μπέλα Χαντίντ, ένα από τα πιο διάσημα μοντέλα της επίδειξης, έφτασε στον χώρο του σόου, πριν αυτό σηκώσει αυλαία, με ένα πλεκτό, μαύρο, μικροσκοπικό γιλεκάκι λαμβάνοντας διθυραμβικά βλέμματα. Ήταν το ρούχο με το οποίο άνοιξε η επίδειξη, ενώ στη συνέχεια φορέθηκε σε φούξια, σιέλ, πορτοκαλί και κόκκινο (από την Κένταλ Τζένερ).

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JACQUEMUS (@jacquemus)

Ωστόσο η Μπέλα ήρθε δεύτερη, αφού η Χέιλι Μπίμπερ, που είναι από τους πρώτους που μυρίζεται την όποια τάση, φωτογραφήθηκε με pin top ήδη από τον Φεβρουάριο. Τρίτη αλλά όχι καταϊδρωμένη ήρθε η Κάια Γκέρμπερ που πήγε με μαύρο pin top σε πάρτι φίλου της κι έγινε χαμός.

Η Μπέλα, παίρνοντας εκδίκηση για τους μήνες που κλείστηκε στο σπίτι της λόγω κορωνοϊού, αγαπά πολύ να δείχνει το μπούστο της. Εκτός από τη δημιουργία του Jaquemus, βγήκε στην πόλη με μια παραλλαγή του trend με την υπογραφή του brand I.AM.GIA.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by I AM GIA (@iamgia)

Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι έσπευσε να φορέσει (όχι που δεν θα έσπευδε) ένα κομμάτι της εταιρείας Cult Gaia σε σιέλ χρώμα κόστους 278 δολαρίων. Μόλις η παπαρατσική φωτογραφία δημοσιεύτηκε, το τοπάκι εξαντλήθηκε και πλέον η Cult Gaia ετοιμάζεται να το βγάλει και πάλι στην αγορά, σε άσπρο και μαύρο, αλλά μόνο κατόπιν προπαραγγελίας.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CULT GAIA (@cultgaia)

Το μήκος ενός pin top μπορεί να ποικίλει, όπως ποικίλει και ο αριθμός της παραμάνας, που μπορεί να είναι καρφίτσα ή αλυσιδίτσα ή κορδόνι ή λαστιχάκι. Η Κιμ Καρντάσιαν έδωσε μια ακόμα παραλλαγή: αντί για παραμάνα, κούμπωσε στο τοπ της μόνο ένα κουμπί.

Η εποχή μετά τον εμβολιασμό για covid είναι σίγουρα αποκαλυπτική. Τα φορέματα είναι πιο κοντά, τα παντελόνια ξαναέγιναν χαμηλοκάβαλα και εφαρμοστά, τα μαγιό ίσα που κάτι καλύπτουν, ενώ το στήθος στις μπλούζες κρύβεται τόσο όσο. Σαν να μην ισχύει πια το «τι θα πει ο κόσμος». Μια χαρά!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by María Bernad (@maria_bernad)

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice