6 trends στα φορέματα που βλέπουμε παντού
Aπό αριστερά: Victoria Beckham, Ralph Lauren, Ralph Lauren
Fashion

6 trends στα φορέματα που βλέπουμε παντού

Κυριαρχούν στις πασαρέλες και στo instagram

6 trends στα φορέματα που κυριαρχούν στις συλλογές των σχεδιαστών, στον δρόμο αλλά και στα social media.

Φοριούνται ήδη, θα φορεθούν και το φθινόπωρο. Τα φορεματάκια είναι δροσερά και την ίδια στιγμή ιδανικά για τις πρώτες ψύχρες του φθινοπώρου. Οι νέες τάσεις αφορούν το χρώμα, όπου κυριαρχεί το πράσινο, την υφή των υφασμάτων με τα πλεκτά και τα πλισέ να παίρνουν τα πάνω τους, αλλά και τη σχεδιαστική πρωτοτυπία με τα cutout dresses να κάνουν παιχνίδι. 

Στην εποχή της covid, με τους περιορισμούς στις εξόδους, η μόδα προστάζει να φορέσουμε τις καθημερινές, στο γραφείο, ίσως το πιο «εύκολο», χρηστικό και λειτουργικό ρούχο, αλλά στην εκδοχή κυριλέ και με άποψη. Ας δούμε τα έξι μεγαλύτερα trends στα φορέματα και ας εξοπλίσουμε αναλόγως την γκαρνταρόμπα μας. 

Πλεκτά φορέματα

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JW ANDERSON (@jw_anderson)

Τα δημιουργικά ατελιέ επαναφέρουν τα πλεκτά φορέματα σε διάφορα κοψίματα, αν και τα εφαρμοστά, οι «σωλήνες», κυριαρχούν αγκαλιάζοντας τη γυναικεία σιλουέτα. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Giorgio Armani (@giorgioarmani)



Πράσινα φορέματα

Το πράσινο, όπως και το κίτρινο, παίζει πολύ και στην τσάντα φέτος. Το πράσινο εξωστρακίζει ντροπές και δίνει έμφαση στη γυναικεία αυτοπεποίθηση. Το χρώμα της ελπίδας σηματοδοτεί το γυναικείο ντύσιμο της φετινής σεζόν. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nasty Gal (@nastygal)



Πλισέ φορέματα

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by COS (@cosstores)

Η πιο ονειρική ύφανση της μόδας μετά από χρόνια είναι και πάλι εδώ. Το πλισέ έχει κάτι το σαγηνευτικά ρομαντικό και την ίδια στιγμή κάτι το κοριτσίστικο. 



Πουκαμισοφόρεμα

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nasty Gal (@nastygal)

Η μεγαλύτερη σχεδιαστική πρωτοτυπία της σεζόν. Απηχώντας την ανάγκη για πρακτικό ρούχο λόγω covid, το μακρύ πουκάμισο μετατρέπεται σε φόρεμα, για να καλύψει το free style ύφος και στιλ. Ένας τρόπος να απογειώσεις την αισθητική του πουκάμισου του συντρόφου ή του μπαμπά σου. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ralph Lauren (@ralphlauren)



Cutout φορέματα

Δυναμικό στιλ για γυναίκες που δεν ντρέπονται να δείξουν σάρκα. Τα cutout dresses αναδεικνύουν χωρίς να εκβιάζουν τη θηλυκότητα. Τα κοψίματα στην κοιλίτσα, την πλάτη ή τους ώμους είναι η πιο αυθεντική λεπτομέρεια της σεζόν. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ralph Lauren (@ralphlauren)



Κυριλέ φορέματα

Θα τα φοράς κάθε μέρα στο γραφείο και θα νιώθεις θεά. Τέρμα στους δογματισμούς για το καθημερινό ντύσιμο, ναι στο πάθος για στιλ και στο όμορφο ντύσιμο. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ERDEM (@erdem)

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice