Τα τέσσερα trends στα χρώματα των μαλλιών για το φθινόπωρο

Πριν επισκεφτείς το κομμωτήριο, συμβουλέψου τις φθινοπωρινές τάσεις

Οι τέσσερις τάσεις στο χρώμα των μαλλιών που προτείνονται από τους ειδικούς και θα κυριαρχήσουν το φθινόπωρο του 2021.

Οι ειδικοί μίλησαν και έδωσαν τα τέσσερα χρώματα που θα παίξουν πολύ στα κεφάλια του φθινοπώρου. Σε γενικές γραμμές, τα μαλλιά γίνονται φωτεινά, καθώς επιστρέφει το χάλκινο, το κίτρινο ξανθό και οι πολύχρωμες ή οι διακριτικές ανταύγειες. Ξεχάστε τα «πεσμένα» ή τα σκούρα χρώματα επομένως και ξεχυθείτε με ενέργεια και αισιοδοξία στο φουλ στο μεγάλο φωτεινό φθινόπωρο.

Πριν κλείσετε το ραντεβού σας στο κομμωτήριο για ένα γενικό ρεκτιφιέ, μελετήστε τις τάσεις και βρείτε αυτή που ταιριάζει καλύτερα στα δικά σας χρώματα αλλά και στη διάθεσή σας. Δεν ταιριάζουν όλα σε όλες, γνωστά πράματα.

Κόκκινο χάλκινο

Μια μεταβατική απόχρωση ανάμεσα στο ξανθό και το έντονο κόκκινο. Το χάλκινο είναι σέξι και πικάντικο, φωτίζει το πρόσωπο, και δεν θέλει πολλά κόλπα με τα φρύδια.

Κίτρινο ξανθό

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BILLIE EILISH (@billieeilish)

Θυμίσου την τελευταία μεταμόρφωση της Μπίλι Έλις και θα καταλάβεις ακριβώς για ποιο ξανθό μιλάμε. Το πλατινέ και το γκρι ξανθό είναι παρελθόν, ζήτω το έντονο της Μέριλιν.

Διακριτικές ανταύγειες ξανθού

Οι διακριτικές, μετρημένες ξανθές ανταύγειες γίνονται μόνο στο μπροστινό μέρος του τριχωτού, ενώ το υπόλοιπο κεφάλι παραμένει μονόχρωμο. Έτσι δημιουργείται ένα ανοιχτόχρωμο πλαίσιο που φωτίζει και αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά του προσώπου.

Έντονες ανταύγειες σε διάφορα χρώματα

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kiley Fitzgerald (@bykileyfitz)

Τις ανταύγειες αυτές τις είδαμε και πέρσι (για παράδειγμα από την Μπέλα Χαντίντ), θα τις δούμε και φέτος. Πρόκειται για μη μόνιμες λωρίδες έντονου χρώματος που ξεπροβάλλουν από τον όγκο των μαλλιών και δείχνουν διάθεση για τρέλες και πάρτι. Από χρώματα, θα φορεθούν το ροζ, το κόκκινο και το πορτοκαλί. Αν θέλετε να κάνετε εύκολα τέτοιες ανταύγειες και να φύγουν στο επόμενο λούσιμό σας, δοκιμάστε χρώμα ζαχαροπλαστικής. Βάφει καλά την τρίχα και ξεβάφει μόλις πέσει σαμπουάν πάνω της. Έτσι μπορείτε να έχετε κάθε μέρα και διαφορετικό χρώμα ανταύγειας. Καλό; Πολύ καλό!

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice